IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR, Zvanično: Sin osumnjičen da je ubio oca Nedžiba Kačara…

Dalan sumnjiči da je 22. jula ove godine, u porodičnoj kući u Novom Pazaru, nožem zadao više uboda svom ocu…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika Putovanja, vijesti, četvrtak , 25. 07.2019… 12: 59… NOVI PAZAR, Zvanično: Sin osumnjičen da je ubio oca Nedžiba Kačara…

Novopazarska policija uhapsila je D.K. (25) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo, saopštila je danas Policijska uprava.

On se sumnjiči da je 22. jula ove godine, u porodičnoj kući u Novom Pazaru, nožem zadao više uboda svom ocu, privredniku Nedžibu Kačaru, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem tužilaštvu u Novom Pazaru.

U kući su bila Kačareva djeca, bivši tast i tašta. Kamere su zabelježile svaki pokret oko kuće. Obradom snimaka pokušavamo da izvučemo lica tih osoba jer je moguće da neko od njih zna nešto o ubistvu – kaže sagovornik.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: OPŠTA TUČA I POKUŠAJ UBISTVA!

Kačar je, inače, bivši bankar i političar koji je bio prijatelj sa Bogoljubom Karićem. Bio je vlasnik osiguravajuće kuće, a sarađivao je i sa Milom Đukanovićem, kada je Crnoj Gori, preko tog osiguravajućeg društva, pozajmio novac za isplatu penzija.

Nedžib Kačar hapšen je prije nekoliko godina zbog sumnje da je pretukao bivšu suprugu i da je pucao u pravcu njene kuće. Zbog toga je određeno vrijeme proveo u pritvoru…

izvor agencije

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši