IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Luna progovorila o odnosu Anabele i Marka, otkrila da li su joj se roditelji pomirili… (foto, video)

Luna Đogani nije samo između dvije, već bi se reklo da je između tri  VATRE…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 26. 07.2019… 12: 59…  Luna progovorila o odnosu Anabele i Marka, otkrila da li su joj se roditelji pomirili…

SVAKAKO Da Luna Đogani nije samo između dvije vatre, već bi se reklo da je između tri obzirom na to da je njena majka u lošim odnosima i sa njenim dečkom Markom Miljkovićem, ali i sa njenim ocem Gagijem Đoganijem…

Bivši rijaliti učesnici Luna Đogani i Savo Perović gostovali su u emisiji “Zadruga – narod pita”, a pored pitanja, jedan gledalac imao je jedan poseban zahtjev, pogotovo za pobjednicu Zadruge 2 koja se vinula u pjevačke vode.

Naime, gledalac je imao želju da mu Luna i Savo otpevaju uživo pesmu po svojoj želji.

Anabela Atijas bila je veliki protivnik Lunine veze s Markom, a da li je prihvatila njihovu ljubav otkrila je Đoganijeva:

Nisu se još uvijek sreli. Naravno, ona želi da ja budem srećna i sve dok je tako biće uz mene i biće mi podrška, što je meni najbitnije – počela je priču sam Luna.

Čitaj još:   Čedomir JOVANOVIĆ SVE OBJASNIO: "Ako 'krene' na Balkanu, intervenisat će međunarodna zajednica! Bit će to brutalno!" (foto, video)

U javnost je isplivala žestoka svađa Luninih roditelja, a buduća pjevačica je potvrdila da se strasti između njih dvoje i dalje nisu smirile.

– Ni u kakvom, ni ne treba da budu. Nemaju odnos, tako je i najbolje. Bitno mi je da su oni meni podrška kao roditelji, sami, kao individue. To mi znači i to je jedino što želim da ostane tako – izjavila je Đoganijeva.

Poznato je da Luna planira da postane pjevačica i da radi na snimanju dvije pjesme, a da će joj prvenac biti “Deveti krug pakla” za koju je i Kija rekla da joj se dopada demo verzija.

– Evo, samo refren ćemo otpevati – rekla je Luna, pa su počeli da pjevaju. Ali, Savo je u ovom “duetu” dominirao, a kako je sve zvučalo poslušajte na snimku u nastavku teksta:

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši