IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČETIRI MLADA ŽIVOTA UGAŠENA: Bili nerazdvojni, jedva su čekali ljeto, Sari, Tanji, Ivani i Miodragu nije bilo spasa, Maja jedina preživjela…

Kako nezvanično saznaju mediji nastradali su Sara L. (18), Ivana B. (20), Tanja L. (18) i Miodrag J. (19), dok je povređena Sarina sestra Maja (20).

ŠABAC: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, subota , 28. 07.2019… 13: 31… ČETIRI MLADA ŽIVOTA UGAŠENA: Bili nerazdvojni, jedva su čekali ljeto, Sari, Tanji, Ivani i Miodragu nije bilo spasa, Maja jedina preživjela…

Oni su, kako kažu mještani ovog sela, bili nerazdvojni drugari i svi su čekali ovo ljeto da se ponovo okupe na Sarinom punoljetstvu, koje je trebalo da proslave za dva dana. Međutim, nisu ga dočekali…

Tri porodice zavijene su u crno, a cijelo selo i dalje je u šoku zbog nesreće koja se jutros oko pola 5 dogodila nedaleko od Šapca u kojoj su tri djevojke i jadan mladić izgubili život, dok je jedna djevojka teže povređena. 

“Baš tog, kobnog dana, Miodrag Jovićić sa majkom i sestrom stigao je iz Beča, da bi zajedno išli na svabu kod rođaka. Otac nije mogao da dobije slobodan dana, pa je ostao. Oko jedanaest sati uveče, po njih je došla drugarica da svi zajedno idu u grad”, ispričala je Miodragova sestra Marija.

Čitaj još:   VIC DANA: HAHAHA nakon što je Vučić proglasio tešku krizu u Srbiji, policajac na ulici zaustavio vozača, a onda– urnebes… (foto)

Najteže je majci Miodragovoj majci Suzani, koja i dalje ne dolazi sebi od šoka.

“Znate kakvo je to djete bilo, ja vama ne mogu opisati, Nije što je moje djete. Koga god da pitate to će vam reći, niti je pio niti pravio neke probleme. To je bilo izuzetno djete”, priča Suzana i dalje u neverici.

Na mjestu nesreće ostala je poslednja njihova zajednička fotografija sa punoljetstva. Radovale su se da će biti novih u utorak, kada je Sara trebalo da napuni 18 godina. Međutim, trenutak nepažnje odveo ih je u smrt.

Sarina i Majina majka Vesna samo odmahuje rukom i moli nas da ne priča o svojoj tragediji.

“Imala sam ih četvoro, sada imam troje”, kaže i tiho se udaljava od kapije moleći se da Maja, koje je jedina preživela, bude dobro.

U kući Bogunovića majka ne izlazi napolje od jutros kada je u pet sati probudila strašna vijest. Suprug je krenuo iz Njemačke, kada su mu javili za ćerkinu smrt…

Čitaj još:   ANA CIJELU NOĆ NIJE MOGLA DA SPAVA: Premijerka Srbije bijesna zbog poruka iz Potočara... (foto i video)

izvor agencije

 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši