IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKINULA SE GOLA, POPILA OTROV U KASARNI: Pored leša žene pronađeno 80.000 dinara i tri torbe…(foto)

Olga K. pronađena je mrtva i bez ikakve garderobe na sebi u nekadašnjem vojnom objektu, a pored tijela su bile bočice otrova za uništavanje biljaka…

Bela Crkva: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota , 27. 07.2019… 22: 59… SKINULA SE GOLA, POPILA OTROV U KASARNI: Pored leša žene pronađeno 80.000 dinara i tri torbe…(foto

Leš Olge K. (65) pronašao je vojnik u napuštenom objektu nekadašnje kasarane u Beloj Crkvi. Sumnja se da je žena izvršila samoubistvo otrovavši se herbicidima.

Kako se saznaje, vojnika koji je pronašao tjelo dodatno je šokiralo to što je Olga K. bila potpuno naga.

Na tijelu nije bilo vidljivih povreda koje su nanete nekim oružjem, kao ni podliva ni modrica koje bi ukazivale da je u pitanju zločin – kazao je za medije dobro obavješten izvor, napominjući da istragu zajedno sprovode tužilaštvo i vojna policija.

Objekat u kojem je leš pronađen odavno je napušten, a vojska se nalazi samo na ulazu kako bi obezbjeđivala svoju teritoriju.

Policija je nedaleko od bivše kasarne pronašla i Olgin bicikl, takođe u ograđenom dijelu vojnog objekta. Ispitaće se kako je žena uopšte uspjela da se doveze do tamo, a da je istovremeno niko ne vidi. Pored njenog tijela bile su bočice a otrovom za uništavanje biljaka, pa se sumnja da je ona izvršila samoubistvo – dodaje sagovornik.

Čitaj još:   Turska ubjedljiva: Upisala i drugu pobjedu u okviru grupe G nokaut Norveške od 0: 3... (foto i video)

Takođe, pored leša nađena je i veća količina novca…

Čula sam da je kod sebe imala oko 80.000 dinara. Ona nikada nije nosila sa sobom novac u kešu, posebno ne toliki iznos. Ne znam kako je i zašto završila u kasarni, a posebno sam šokirana zbog činjenice da nije imala garderobu na sebi – ispričala je rođaka preminule.

Policija će provjeriti da li je nesrećna žena prije dolaska u kasarnu podigla sav novac koji je imala na računu…

Pričala je da ima neke zaostatke u penzijima koji je trebalo da joj budu vraćeni. Moguće da je to taj novac koji je pronađen – kazala je rođaka Olge K.  

izvor Pink.rs/Kurir

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši