IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tragedija na peronu broj 1: Ima srpski pasoš i dosije u policiji, gurnuo pod voz mlađu ženu…

Njemačku je šokirao stravičan zločin, nedavno na železničkoj stanici, Džeksona B. rođen u Njemačkoj, potiče s Kosova, ima srpski pasoš i dosije u policiji…

Duizburg: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 27. 07.2019… 19: 59… Tragedija na peronu broj 1: Ima srpski pasoš i dosije u policiji, gurnuo pod voz mlađu ženu…  

„Ovo je moja mala princeza.” Džekson B.  Na fejsbuku s ponosom pokazuje fotografiju svoje ćerkice, s velikim tamnim očima. „La Familia” stoji na profilnoj fotografiji. Porodica je izgleda bila jako važna ovom mladom čovjeku.

Porodica je bila jako važna i Anji N. Pogotovo njena 13-godišnja ćerka Bila. Sve dok se u prošlu subotu u 8: 45 njen životni put nije kobno ukrstio s putom Džekson B. – na peronu broj 1 železničke stanice u gradiću Ferdeu, na zapadu Njemačke.

28-godišnjak poreklom s Kosova iz za sada nepoznatih razloga gurnuo je Anju N. pod regionalni voz koji se približavao. I to namjerno – zato što je nekoga htio da ubije. „Mi više ne tražimo ubicu, mi tražimo motiv”, tvrde iz policije.

Uprkos brzoj reakciji vatrogasaca i spasilačkih ekipa Anja N. je preminula na mjestu nesreće.

Čitaj još:   PODGORICA- Vanredna sjednica Skupštine: Sudbina Vlade DRITANA Abazovića, u rukama je poslaničkog kluba Demokrata... (foto, video)

Podeblji policijski dosije

Džekson B. je uhapšen zahvaljujući brzoj i prisebnoj reakciji očevidaca. Džekson B. nije nepoznat policiji. I već ima opsežan dosije, kako je za DW potvrđeno iz Državnog tužilaštva u Duizburgu…

Džekson B. je rođen u Njemačkoj, potiče s Kosova, i poseduje državljanstvo Srbije, tvrde njemačke vlasti. Osobe koje su ga poznavale za DW tvrde da se radi o pripadniku romske zajednice.

U mjestašcu u kojem je ubica živio poslednjih mjeseci, svi znaju za Džeksona B. „On nas je mjesecima terorisao, kaže jedna susjeda iz Brinena koja želi da ostane anonimna. Iz straha, kaže, jer se „boji osvete”. Džekson B. ima i brata s kojim je često znao da uznemiravameštane ili da im preti, tvrdi ona.

izvor DW

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši