IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: Vraćali se iz noćnog provoda, tri djevojke i jedan mladić poginuli… (uzbeniravajuće)

U teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Tabanović kod Šapca, rano jutros u jednom automobilu poginulo je četvero mladih ljudi, a jedna djevojka je teže povređena…

ŠABAC: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, subota , 28. 07.2019… 09: 31… UŽAS: Vraćali se iz noćnog provoda, tri djevojke i jedan mladić poginuli…

TRI DJEVOJKE I MLADIĆ STRADALI KILOMETAR OD KUĆE Jezivi prizori na mijestu udesa, auto smrskan, stub iščupan… Djevojka (20) koja je vozila stabilno (UZNEMIRUJUĆE)

Automobil “ford fijesta” šabačkih registracija se, kako saznajemo, isprevrtao nekoliko puta a, od siline udara, iščupao je stub javne rasvete u koji se zakucao. Kuća koja se nalazi u blizini mijesta stravične nesreće ostala je bez struje. Na licu mijesta zatečeni su jezivi prizori.

U kolima je bilo petoro mladih, koji su svi, prema saznanjima iz medija, starosti između 18 i 20 godinu.

Za volanom je bila djevojka koja je jedina preživela stravičan udes, ali je sa teškim povredama, prevezena u bolnicu. U kolima se nalazila i njena rođena sestra koja je na mijestu ostala mrtva, stradalo i ostalih troje putnika.

Čitaj još:   NOVİ PAZAR: Hapšenja zbog pljačke turista...

Kako navodi RTS, život su izgubile tri djevojke i jedan mladić. Dvadesetogodišnja djevojka, koja je upravljala vozilom, teško je povređena i prevezena je u šabacku bolnicu.

Oko pet časova jutros automobil “ford fijesta” šabackih registarskih oznaka je sletio s puta i udario u stub javne rasvete u mijestu Tabanović, kažu u Operativno-komandnom centru MUP-a Srbije.

Reporterka RTS-a navodi da se nesreća dogodila na desetak kilometara od Šapca prije skretanja za Šljunkaru.

Pretpostavlja se da su se oni vraćali iz noćnog provoda…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši