IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Stiže zahlađenje: Najavljeni pljuskovi, grmljavina, jak vjetar…

PRIPREMITE SE ZA POTOP: Moguća je i pojava grada širom regiona…

SARAJEVO: BiH. Putovanja, vijesti, nedelja, 28. 07.2019… 09: 59… Stiže zahlađenje: Najavljeni pljuskovi, grmljavina, jak vjetar…

Danas nas očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom…

Meteorolozi ističi da se više padavina očekuje u južnim i centralnim predjelima. Vjetar će biti umjeren i jak, ponegdje na udare i veoma jak, južni i jugoistočni, kratkotrajno moguće i sjeverni.

Prijepodne padavine uglavnom u Hercegovini, ponegdje na zapadu i sjeverozapadu Bosne, a poslijepodne i u večernjim satima u cijeloj zemlji. Intenzivnije padavine se očekuju na jugozapadu Bosne, većem dijelu Hercegovine i na krajnjem sjeverozapadu Bosne. Jutarnje temperature od 15 do 23, a dnevne od 24 do 30°C.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima u većini područja. Jutarnje temperature od 13 do 19, a dnevne od 20 do 29°C.

Čitaj još:   STIGLA NAJNOVIJA PROGNOZA: Poslije vrele subote, stiže zahlađenje, bit će i grmljavine... (foto)

U utorak u Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni pretežno oblačno uz postupno razvedravanje tokom dana. Jutarnje temperature od 13 do 19, a dnevne od 25 do 34°C.

U srijedu u Hercegovini sunčano. U Bosni jutro umjereno do pretežno oblačno uz postupno razvedravanje tokom dana. Jutarnje temperature od 15 do 21, a dnevne od 27 do 35°C.

Danas u Sarajevu najviša dnevna temperatura vazduha kretaće se od 22 do 33 stepena C.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši