IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U BIH: JEZIV NAPAD MEDVJEDA, Zvijer otkinula čovjeku nogu i izujedala ga, jedva spasio živu glavu…

Čovjek ima ugrize po ekstremitetima i prisustvo velikog broja medvjeda na obroncima planine…

KOTOR VAROŠ: BiH Crna Hronika , vijesti, nedelja, 28. 07.2019… 20: 59… HOROR U BIH: JEZIV NAPAD MEDVJEDA, Zvijer otkinula čovjeku nogu i izujedala ga, jedva spasio živu glavu…

Četrdesetosmogodišnjeg N.T. iz Kotor Varoši napao je medvjed i otkinuo mu stopalo i dio potkoljenice.

Čovek ima ugrize po ekstremitetima, ali je njegovo trenutno zdravstveno stanje stabilno, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra u Banjaluci.

Ljekar Milorad Maran rekao je da je N.T. medjved otkinuo lijevo stopalo i dio lijeve potkolenice i da je pacijent je po prijemu odmah operativno zbrinut.

Dodao je sa ima ugrize na desnoj potkoljenici i desnoj podlaktici, kao i frakturu desne ruke: Pacijent ostaje na daljem bolničkom liječenju i praćenju, navodi se u saopštenju…

Pacijent je dovezen u Urgentni centar UKC jutros u 2.45 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Kotor Varoš. Medvjed je povrijedio čovjeka u mijestu Selačka kod Kotor Varoši.

Čitaj još:   BROJNE OSUDE SKANDALOZNOG ISTUPA Gradonačelnika Banje Luke: Javno se oglasili Emir SULJAGIĆ, Dragan BURSAĆ, Ćamil DURAKOVIĆ, Jusuf NURKIĆ… (foto, video)

“Bio je to zaista ogroman medo i sigurno je težio oko 500 kilograma. Izgledao je miroljubivo, prošetao se pored mog imanja i otišao natrag u šumu, a ja sam ga uspio fotografisati”, rekao je on.

Prisustvo velikog broja medvjeda na obroncima planine Grmeč prijavljeno je ovih dana od strane brojnih stanovnika podgrmečkih sela, planinara, izletnika i lovaca koji uređuju lovačke čeke i obavljaju druge aktivnosti u lovištima za vrijeme lovostaja.

Prema procjenama Lovačkog društva “Sana”, samo na području njihovog lovišta trenutno obitava preko 30 medvjeda, što je značajno povećanje u odnosu na prethodne godine.

Razmnožavanju ovih životinja doprinijelo je to što su zakonom strogo zaštićene i zabranjen je lov na njih.

IZVOR AGENCIJE

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši