IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TVITERAŠICA KOJA PRIJETI VUČIĆU, DOBILA KAZNU: NA Ovo se odlučio Viši sud…

Šapčanka je prethodno saslušana u Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 28. 07.2019… 18: 59…  TVITERAŠICA KOJA PRIJETI VUČIĆU DOBILA KAZNU: NA Ovo se odlučio Viši sud…

U Šapcu je danas uhapšena žena koja se sumnjiči da je preko društvene mreže Tviter uputila brutalne pretnje sinu i ćerki predsednika Srbije Aleksandra Vučića…

TVITERAŠICA KOJA PRIJETI VUČIĆU, DOBILA KAZNU: NA Ovo se odlučio Viši sud…

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Šapčanki sa inicijalima A.J.A (49) osumnjičenoj da je prošle sedmice putem društvene mreže Tviter uputila prijetnje djeci predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Podsjetimo, poslije Vučićeve objave o posjeti Smederevu i Železari, gdje je Vučić napisao kako je to važan dan za Srbiju, Smederevo i radnike koji rade i žive u tom gradu, korisnik koji je na Tviteru upisan pod nadimkom “Alexandrizam” uputio je jezivu poruku njegovoj dejci.

Ona je prethodno saslušana u Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA U AUSTRIJI: Hrvat se BMW-om zabio u drvo, suvozač iz BiH poginuo

U saopštenju suda se precizira da je sudija za prethodni postupak donio rešenje kojim je prema A.J.A. odredio pritvor do 30 dana, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično djelo.

OVO JE BILA POSEBNA PRIČA O TVITERAŠICI KOJA PRIJETI VUČIĆU, DOBILA KAZNU: NA Ovo se odlučio Viši sud…

izvor Sebija danas.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši