IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRUTALNO: Vještaci utvrđuju zašto je “umrla porodilja” Naida Alović iz ULCINJA…

Više državno tužilaštvo naredilo je sudskomedicinsko vještačenje u cilju rasvjetljavanja okolnosti pod kojim je preminula porodilja Naida Alović (32) iz Ulcinja…

ULCINJ: Regija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 29. 07.2019… 20: 59…  BRUTALNO: Vještaci utvrđuju zašto je “umrla porodilja” Naida Alović iz ULCINJA…

SAMO vještačenje je u toku, potvrđeno je “Vijestima” u Višem državnom tužilaštvu.

NAIDA Alovićeva je presela u noći između 1. i 2. maja prošle godine u Kliničkom centru, nekoliko sati nakon što je rodila djevojčicu.

“U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet povodom smrti porodilje N. A. i tokom izviđaja sprovedene su brojne radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti koje su od značaja za ovaj slučaj“, odgovoreno je na pitanja “Vijesti”.

Trudnoća kod rtahmetli Alovićeve odvijala se normalno sve do šest dana pred smrt, kada se ljekarima u ulcinjskom porodilištu požalila na bolove u dnu stomaka.

Pregledana je, i zbog ultrazvučno potvrđene oskudne količine plodove vode i mogućeg prijevremenog porođaja, upućena je u barsku bolnicu, a nakon toga prebačena u Podgoricu.

Čitaj još:   NAJAVA KATASTROFE NEVIĐENIH RAZMJERA: Sjevernoj Koreji nedostaje... (foto i video)

Porodila se više od mjesec prije predviđenog termina. Komplikovani operativni zahvat nakon porođaja nije uspio.

Više državno tužilaštvo u Podgorici u maju prošle godine formiralo je predmet povodom smrti porodilje i tokom izviđaja, nakon ekshumacije tijela, donijelo naredbu za obdukciju koju su obavili vještak sudskomedicinske struke i patolog.

“Nakon obavljene ekshumacije i obdukcije tijela, tužilaštvu je dostavljen nalaz sa mišljenjem da je smrt kod pokojne N. A. prirodna i da je nastupila usljed iskrvarenja. Tužilaštvo će u daljem toku postupka, nakon što mu bude dostavljena cjelokupna medicinska dokumentacija na ime pokojne N. A., putem sudskomedicinskog vještačenja utvrditi sve relevantne činjenice i okolnosti koje su prethodile nastupanju smrti”, ranije je “Vijestima” saopštila tužiteljka i portparolka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica.

Izvor: Vijesti.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši