IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SPEKTAKULARNO, AKCIJA KAO IZ FILMOVA: Krijumčari droge panično bacali pakete kokaina…(foto, video)

IPAK NISU UMAKLI, kada su videli ko im je za petama!!!

SAN DIJEGO: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 29. 07.2019… 18: 59…  SPEKTAKULARNO, AKCIJA KAO IZ FILMOVA: Krijumčari droge panično bacali pakete kokaina…(video)

Krijumčari droge panično bacali pakete kokaina u okean kada su videli ko im je za petama…

Krijumčari droge panično su počeli da bacaju pakete kokaina sa broda kada ih je presrela patrola američke Obalske straže u Tihom okeanu. Uprkos tome, policija je zaplijenila 1.043 kilograma kokaina vruhedne oko 30 miliona dolara...

Na video snimcima koj su nastali tokom potere, a koje je objavila Federalna agencija za zaštitu granice i carine, vidi se kako drogu bacaju u more.Takođe se vidi i kako su pripadnici Obalske straže uz prijetnju vatrenim oružjem uhapsili devet krijumčara droge…

Akcija zaplijene droge izvedena je kao dio šire akcije koja je započela krajem juna. Od tada do danas u šest operacija na obalama Meksika i Srednje i Južne Amerike zaplijenjeno je ukupno 11.793 kilograma kokaina ulične vrijednosti od otprilike 350 miliona dolara.

“Riječ je o drogi koji neće doći na ulice SAD, a i motiviše nas da nastavimo žestoku borbu protiv transnacionalnih zločinačkih organizacija koje svakog dana krijumčare drogu preko Tihog okeana.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 8. septembar 2023. godine

Osim toga znamo da uz ilegali lanac distribucije narkotika dolaze i nasilje, nestabilnost i očaj”, rekao je kontraadmiral Piter Gutier, komandant 11. okruga Obalske straže.

Obalska straža ove godine zaplijenila je 104.326 kilograma kokaina i uhapsila više od 400 osumnjičenih krijumčara droge.

iBalkan.net/Dejli mejl

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši