IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vozač ”mercedesa” bio pod alkoholom u saobraćajnoj nesreći kod TE Pljevlja…

UZROK NEZGODE JOŠ UVIJEK NEPOZNAT Udesa u Pljevljima… Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić kaže da treba sačekati rezultate same istrage…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 30. 07.2019… 14: 59…  Vozač ”mercedesa” bio pod alkoholom u saobraćajnoj nesreći kod TE Pljevlja…

Saobraćajna nesreća na magistralnom putu Pljevlja – Đurđevića Tara, u prvom trenutku dramatično je podsjetila na neke koje su imale tragičan ishod.

Sreca je, ipak, bila na strani 41 putnika. Oni su danas dobrog zdravstvenog stanja, a stabilno su i teže povrijeđeni koji su upućeni na dalje liječenje.

„Četiri pacijenta su tokom noći transportovana u Republiku Srbiju, tri pacijenta se nalaze u bolnici u Prijepolju, a jedan pacijent sa težim povredama iz užičke bolnice transportovan u Klinički centar Srbije. Najteže povrijeđeni iz udesa je crnogorski državljanin (1986. godište) je transportovan u Klinički centar Crne Gore i uspješno je operisan i dobrog je zdravstvenog stanja”, kazao je ministar zdravlja Kenan Hrapović.

“Ovdje je u Opštoj bolnici Pljevlja ostalo 26 povrijeđenih na opservaciji. Poslije ukazane pomoći i dijagnostike, od toga je danas ostalo samo pet pacijenata, ostali su sanirani i pušteni na kućno liječenje”, azao je direktor pljevaljske bolnice, Erduan Lalović.

Čitaj još:   VLADA CRNE GORE "POD LUPOM" EU I NATO NOVE ODLUKE SE NEĆE DONOSITI "TEK TAKO"... (foto)

Autobus „Glušica prevoza” iz Nikšića, koji je sa 41 putnika išao za Vrbas, sudario se sinoć oko 22:30 sati sa “mercedesom” i sletio sa glavnog na put kojim se dovozi ugalj za Termoelektranu.

Ja sam krenuo da spavam, većina autobusa je spavala i kako sam krenuo da spavam, samo sam osjetio udarac i tu sam se probudio i odjednom smo počeli da padamo u tu provaliju i tu smo se isprevrtali dva-tri puta i onda smo pali. Ja sam zadobio povrede koljena, neke rasjekotine koje su morale da se saniraju”, kazao je Milan Kozina iz Vrbasa.

Prema nezvaničnim informacijama TV Vijesti, vozač “mercedesa”, koji je takođe povrijeđen u sudaru, vraćao se sa svadbe i bio je u alkoholisanom stanju. Ministar unutrašnjih poslova kaže da treba sačekati rezultate istrage.

“Sinoć je tužilac došao na lice mjesta sa saobraćajnim vještakom, uz asistenciju i obezbjeđenje policije i izvršio uviđaj ove saobraćajne nesreće, tako da će se utvrditi razlozi, uzroci i odgovornost sa saobraćajnu nezgodu u ovoj proceduri koja je zakonski definisana”, kazao je ministar Mevludin Nuhodžić.

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović najavio je da će svim povrijeđenima nakon otpustanja iz bolnice omogućiti nastavak putovanja.

Čitaj još:   SARAJEVO: MUP i Tužilaštvo KS, saslušao i ispitao 49 osoba, pretreseno 12 lokacija u RS- u

izvor Vijesti.me

LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more

Komentariši