IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SLIJEDI PAKAO: Miljana Kulić otkrila od ČEGA zavisi da li će ući u Zadrugu ili Parove…

Ja sam sebi najbolji psihijatar, nijedna apoteka nema lijeka za mene…

NIŠ: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 01. 08 .2019… 10: 57…  SLIJEDI PAKAO:Miljana Kulić otkrila od ČEGA zavisi da li će ući u Zadrugu ili Parove…

MILJANA KULIĆ OTKRILA DA LI ULAZI U “ZADRUGU 3”, A OVO JE PRIZNALA O LIJEKOVIMA KOJE PIJE!

Bivša učesnica Zadruge, Miljana Kulić oglasila se na društvenim mrežama gdje je pričala o svom privatnom životu, ali se u jednom momentu dotakla i Ivana Marinkovića.

Ivan je mrtav za mene, nije video sina i ne zanima me u životu. Stvarno ne znam zašto on ne želi da čuje za sina, to treba da pitate njega – rekla je Miljana i dodala:

Ne pijem lijekove, samo jednom u mjesec dana uzmem po bromazepam da me uspava i tad mi bude lijepo i lako zaspim. Ja sam sebi najbolji psihijatar, nijedna apoteka nema lijeka za mene.

Čitaj još:   OTVORENO NEZADOVOLJSTVO ZAPADA ZBOG TAKOZVANE SPC: Dok svetosavski ekstremizam ne zauzdaju, Crna Gora ne može u EU... (foto)

Kulićeva je rekla da će ući u rijaliti koji joj ponudi više novca, ali da bi više voljela da to bude treća sezona “Zadruge”.

Ipak, ona ne isključuje mogućnost da se od septembra ponovo nađe u ovom rijaliti programu.

Ona je u uživo uključenju na Instagramu otkrila pratiocima da će ući u rijaliti koji joj ponudi više novca, ali da bi voljela da to bude “Zadruga 3”.

– Ulazim u rijalitiji da se blamiram za sve pare – rekla je za medije na kraju i sama Miljana.

http://izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši