IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAZOTKRILI, JEZIV ZLOČIN u Španiji: Srbin prerezao vrat zemljaku na balkonu pred turistima… (uznemiravajući video i foto)

U španskom ljetovalištu Kosta del Sol teško je povređen državljanin Srbije kada mu je muškarac, takođe iz Srbije, kuhinjskim nožem prerezao vrat.

Kosta del Sol : Svijet, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, petak, 02. 08 .2019… 11: 57…  RAZOTKRILI, JEZIV ZLOČIN u Španiji: Srbin prerezao vrat zemljaku na balkonu pred turistima…

Sve to dešavalo se na balkonu na trećem spratu jedne zgrade nedaleko od luke Dukesa, a pred očima prestravljenih britanskih turista, piše portal “Olivepress”.

Muškarac je drugog muškarca u donjem vešu vezao za ogradu balkona i stavio mu peškir preko očiju, a kada je lokalna policija došla na lice mjesta napadač je veliki nož držao na vratu žrtve i počeo da mu reže vrat.

Ovo se dogodilo u utorak popodne, a zahvaljujući intervenciji policije napadač je uhapšen, a muškarac spašen i prebačen u bolnicu.

Gradonačelnik mjesta Mario Himenez čestitao je policiji na “profesionalizmu i hrabrosti”.

“Odjednom sam čuo viku i pogledao šta se događa, a onda su svi ti ljudi počeli da trče u bar”, rekao je barmen u obližnjem baru.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 24. oktobar 2019.godine

“Vrištali su da je na balkonu čovjek sa nožem, a kad smo pogledali videli smo drugog muškarca vezanog i krvavog na balkonu.” Britanski turista je dodao: “Kad sam video čovjeka sa peškirom preko lica, pomislio sam da će da ga ubije.” Muškarac je odvezen kolima hitne pomoći ali se ne zna koliko je teško povređen

“Ovo je izolovani incident koji je zahtjevao snažan odgovor da bi se obezbijedila bezbjednost stanovništva”, rekao je gradonačelnik.

Policija Kosta del Sola saopštila je da joj treba još dokaza kako bi optužila napadača, zbog čega je od svjedoka, britanskih turista, tražila fortografije i video snimke…

izvor portal “Olivepress”.

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši