IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAGREB, MOTIVI MASAKRA: Ubica je Igor iz Vukovara, taksi vozač, ubio je cijelu porodicu… (foto)

Doznali smo i imena četiri žrtve: Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić...

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, petak, 02. 08 .2019… 11: 37…  ZAGREB, MOTIVI MASAKRA: Ubica je Igor iz Vukovara, taksi vozač, ubio je cijelu porodicu…

Strašni zločin na zagrebačkoj Kajzerici počinio Igor Nađ…Taksista Igor Nađ ubio šest osoba u Zagrebu…

Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti.

Doznali smo i imena četiri žrtve: Dragomir Tojagić, Josipa Tojagić, Filjke Tojagić i Maja Tojagić.

Ubijene su sestre Maja Josipa., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Beba koja je pronađena neozlijeđena na poprištu zločina dijete je ubojice koji je počinio samoubojstvo, doznaje Jutarnji list iz zagreba.

Kako prenose medijima se jutros kratko obratila Marija Šaranja, zamjenica mjesnog odbora Kajzerica i poručila kako je riječ o cijenjenoj i mirnoj obitelji.

Čitaj još:   KUĆA MONSTRUMA NA METI LOPOVA: Kradljivci provalili u dvorište trostrukog ubice NERMINA Sulejmanovića i odnijeli vrijedne uređaje... (foto, video)

– To je jedna mirna i dobra obitelj, nikada nije bilo problema s njima. U nekoliko navrata tražili su u mjesnom odboru mogu li im se ikako poboljšati uvjeti života. Ovo je tragedija, atmosfera u kvartu je strašna, kazala je Šaranja.

Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.

Zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.

izvor Jutarnji list.hr

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši