IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Edita, tvrdi da su je napali pred djecom u policiji…

Novopazarka Edita Radetinac se putem svog fejsbuk profila oglasila, gde je opisala, događaj, koji se, kako tvrdi, desio u Policijskoj upravi u Novom Pazaru, kada je, kako navodi, pretučena, a potom lišena slobode…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika,Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 03. 08 .2019… 07: 47…  NOVI PAZAR: Edita, tvrdi da su je napali pred djecom u policiji…

JEDNA OD VRUĆIH TEMA PREDHODNOG DANA JE BILA DA JE Novopazarka Edita Radetinac se putem svog fejsbuk profila oglasila, gdje je opisala, događaj, koji se, kako tvrdi, desio u Policijskoj upravi u Novom Pazaru, kada je, kako navodi, pretučena, a potom lišena slobode. Ova njena priča privukla je pažnju mnogih sugrađana.

Njen status prenosimo u cIJelosti…

Dana 31.07.2019. godine u 12:30h bila sam sa dvoje maloletne dece, sinom R.H(17god) i R.E.(5god) radi podizanja licne karte svom sinu. Poslali su nas u tzv. Baraku broj 5, ispred koje se nalazilo 20 ljudi.

UŠla sam u kancelariju kao svaki normalan gradjanin da bih pitala šta mi sve treba od dokumenata da bih podigla ličnu kartu. Zatražila sam papir i hemijsku, jedna od radnica mi je rekla da nema, a nje kolega je bio veoma ljubazan i dao mi papir i hemijsku.

Ja sam počela da pišem i u jednom trenutku sam izašla u hodnik da nastavim sa pisanjem dok je u jednom trenutku službena radnica Vesna Neđković izašla, otela mi papir i hemijsku i počela je da me udara i da me vuče, pred 20 svedoka, i moje dvoje maloljetne dece.

Čitaj još:   KAŽE DA Nije ni primetila da se ubola na goveđu kost: A, onda je počela BORBA ZA ŽIVOT... (foto)

Moj sin (17) je makao Vesnu od mene, u tom trenutku službeno lice (policajka) se zaletela i udarila mog sina (17) dva puta u predelu ledja, tj. bubrega, sa pretnjama “Završićeš u zatvoru”.

Poslije toga im se pridružio još jedan policajac.Počeli su sve troje zajedno, nasilno da izbacuju mene i dva sina. Ispred PU Novi Pazar sam se onesvestila da bi na moje stanje Vesna Nešković rekla: ” Nemoj da glumis”.

Na to moje stanje niko od pripadnika PU Novi Pazar nije reagovao da se meni pruži bilo kakva vrsta pomoći.

Lišena sam slobode, dok je moj sin (5) vrištao i govorio: ” Pustite mi mamu, nemojte da je zatvorite.”

Držali su me 7 sati odvojeno od djece, a porodilja sam i imam bebu od 10 mjeseci.

Pozvan je Centar za socijalni rad da se meni oduzmu deca i odvedu u hraniteljsku porodicu. Oduzeli su mi i to pravo na jedan telefonski poziv da bih javila porodici gde sam, jer se moj suprug tada nalazio u Njemackoj.

Čitaj još:   SANDŽAK: Dosta je, ”Svi koji su učestvovali u napadu na Editu Radetinac moraju biti suspendovani i procesuirani...” (foto)

Verovatno im je smetala moja marama koju nosim” , napisala je Edita Radetinac na svom fejsbuk profilu...

izvor RTV Novi Pazar

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši