IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REKORDNA zaplijena kokaina u Njemačkoj: Ulična VRIJEDNOST milijardu eura (video)

Carinska kancelarija u Hamburgu navela je da je droga zaplijenjena kada je proveravan kontejner koji je bio na putu iz Montevidea do Antverpena u Belgiji…

HAMBURG: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Znimljivosti, vijesti, subota, 03. 08 .2019… 21: 57…  REKORDNA zaplijena kokaina u Njemačkoj: Ulična VRIJEDNOST milijardu eura… (video)

Njemačke carinske vlasti zaplijenile su 4,5 tona kokaina u kontejneru koji je isporučen iz Urugvaja, čija je procjenjena ulična vrijednost skoro milijardu eura…

DAKLE Carinska kancelarija u Hamburgu navela je da je droga zaplijenjena prije dvije sedmice kada je proveravan kontejner koji je bio na putu iz Montevidea do Antverpena u Belgiji, preneo je AP.

U papirologiji je bilo navedeno da je kontejner napunjen sojom, ali carinici su videli crne sportske torbe kad su ga otvorili.

Čitaj još:   MALIK Malendiya spašen 156 sati nakon zemljotresa u Hatayu, izvukli ga timovi iz Kine i Trabzona... (foto, video)

Oni su pronašli više od 4.200 paketa kokaina u 211 kesa. To je najveća pojedinačna zaplijena kokaina u Njemačkoj do sada.

Carinska kancelarija je saopštila da je droga već uništena u uslovima stroge tajnosti i opsežnih mijera bezbjednosne predostrožnosti.

Izvor agencije AP

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ANDREA Nikolić- Crnogorka s osmijehom na krovu svijeta: Domovinu sam predstavljala dostojanstveno i s ponosom... (foto, video)

Komentariši