IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SANDŽAK: Dosta je, ”Svi koji su učestvovali u napadu na Editu Radetinac moraju biti suspendovani i procesuirani…” (foto)

Ukoliko ministar u najkraćem roku ne reaguje, organizovaćemo proteste i sve druge vidove gradjanske neposlusnosti, jer ovakvo ponašanje policije, ali i drugih državnih organa u Sandžaku prevazilazi krajnje granice i crvene linije…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 04. 08 .2019… 07: 17… SANDŽAK: Dosta je, ”Svi koji su učestvovali u napadu na Editu Radetinac moraju biti suspendovani i procesuirani…”

“Svi policajci i zapošljeni u PU Novi Pazar koji su na bilo koji način započeli i učestvovali u višesatnom torturisanju Edite Radetinac, MORAJU biti momentalno suspendovani i procesuirani.

Svi policajci i zapošljeni u PU Novi Pazar koji su na bilo koji način započeli i učestvovali u višesatnom torturisanju Edite Radetinac, MORAJU biti momentalno suspendovani i procesuirani.

Ukoliko ministar u najkraćem roku ne reaguje, organizovaćemo proteste i sve druge vidove gradjanske neposlusnosti, jer ovakvo ponašanje policije, ali i drugih državnih organa u Sandžaku prevazilazi krajnje granice i crvene linije.

Činjenica da su majku četvoro maloljetne djece fizički i psihički maltreturali, na očigled njene djece i to zbog nesporazuma u vezi olovke i papira, govori kakva monstuozna svijest vlada u policiji koja radi u Sandžaku.

Čitaj još:   BERLIN: Stvoriti savez bez Donald Trampa i Amerike!!!

Policajka Beba Beganović je 31.07.2019 godine, sa svojim kolegama PRETUKLA Editu Radetinac i njenog maloljetnog sina. Torturi je prisustvovalo i Editino djete koje ima samo 5 godina i navuklo je traume za cio život .

Krajnje je vrijeme da uniforme shvate da ih njihove značke ne čine nedodirljivima, a da njihovu platu daju upravo gradjani nad kojima oni sprovode tu silu.

Dosta je!”, rekao je Imamović…

izvor: rtv novipazar.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši