IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Htio skuhati kafu: Zapalio kuću, u bolnici se bori za život…

Drvena porodična kuća je planula u nedjelju, Muškarac je zadobio teške i po život opasne ozljede…

Dvor (Sisak): Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti,vijesti, utorak, 06. 08 .2019… 07: 57… Htio skuhati kafu: Zapalio kuću, u bolnici se bori za život… 

Materijalna šteta nastala u ovom požaru se procjenjuje na oko 20.000 kuna oko 3.000 eura. O ovom događaju policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnijeti izvješće, objavila je policija…

BILA JE TO SAMO OBIČNA Drvena obiteljska kuća je planula u nedjelju u mjestu Ljeskovac, Općina Dvor. Muškarac (41) je zadobio teške i po život opasne ozljede. 

Požar su lokalizirali vatrogasci DVD Dvor i DVD Rujevac, a mjesto događaja je osiguravano do danas kada je obavljen očevid.

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo kada je 41-godišnji muškarac upalio plinski plamen u namjeri da si skuha kaFu, pri čemu je došlo do zapaljenja odjeće koju je prethodno zalio prilikom pretakanja benzina.

Požar se proširio na cijelu kuću koja je u potpunosti izgorjela. U požaru je 41-godišnji muškarac zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, koje su mu okvalificirane u sisačkoj bolnici, nakon čega je prevezen u Traumatološku bolnicu u Zagrebu.

Čitaj još:   ŽESTOK ODGOVOR GRADONAČELNIKU BANJA LUKE: "Došao tajkunski mali da pljuje po Crnogorcima"... (foto i video)

Materijalna šteta nastala u ovom požaru se procjenjuje na oko 20.000 kuna. O ovom događaju policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnijeti izvješće – izvijestila je policija…

IZVOR 24 SATA

 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši