IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVO NA IBARSKOJ: Strdale četiri, isto je teže povređeno, mladić iz automobila smrti se “ničega ne sjeća…” (foto)

Smrskana dačija završila u livadi, na Ibarskoj magustrali poginule su četiri osobe, a isato toliko ih je teško povređeno…

KRALJEVO: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 09. 08 .2019… 10: 59… JEZIVO NA IBARSKOJ: Strdale četiri, isto je teže povređeno, mladić iz automobila smrti se “ničega ne sjeća…”

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko ponoći na Ibarskoj magustrali kod Županjca poginule su četiri osobe, a isato toliko ih je teško povređeno.

Podsjetimo, nesreća se dogodila kada se u “dačiju”, koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW kojim je upravljao N. M. (27).

Automobil marke “dačija” kojom je upravljao taksista iz Lazarevca, kretala se iz pravca Bogovađe i uključivala se na Ibarsku magistralu kada je u tom trenutku na njih naleteo BMW koji je došao iz pravca Čačka.

Kako pričaju svedoci jezivog udesa, BMW se, kako se njima činilo, kretao veoma brzo i zakucao u “dačiju” te ga gurao gotovo 70 metara. “Dačija” je nakon toga završila u livadi. Automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Čitaj još:   MILO Đukanović čestitao ERVINU Ibrahimoviću: Vaš izbor potvrda kursa Rafeta Husović- BS važan politički faktor u Crnoj Gori... (foto i video)

Nezvanično, svi poginuli su sa područja Lazarevca…

Mladić iz automobila smrti se “ničega ne sjeća”

Jedan mladić S.I. (20) od četvoro povređenih, u teškom je stanju i nalazi se u bolnici u Valjevu.

Policija je obavila razgovor sa S.I. koji je sjedio na zadnjem sjedištu BMW-a, i on im je tom prilikom rekao da se ničega ne sjeća. On je zadobio teže tjelesne povrede i prevezen je u Bolnicu u Valjevu. S.I. je iz Lazarevca.

Podsjećamo, pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši