IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Amela Terzić, o planovima, ne okrećem leđa atletici… (foto)

Na društvenom nalogu po povratku s KEŠ, okačili ste kontroverznu fotografiju, okrenuta leđima, gleda u tartan stazu, a poruka je glasila da treba otići od onih koji te ne poštuju…

NOVI PAZAR: Sandžak, Sport, ekonomija, Putovanja, zanimljivosti, vijesti, petak, 09. 08 .2019… O8: 59…  NOVI PAZAR: Amela Terzić, o planovima, ne okrećem leđa atletici…

Amela Terzić ove sezone je za mnoge velika nepoznanica doslovno svima u kraljici sportova

Amela Terzić finalistkinja Prvenstva Evrope u dvorani u Glazgovu na 1.500 metara.

U sezoni na otvorenim borilištima najbolja sportiskinja Sandžaka proteklih ali i ove godine članica Novog Pazara jedino je pojačala Crvenu zvezdu u Kupu šampiona Evrope i nestala sa scene?!

Probalo se da sazna šta se događa, ali čak ni njen atletski otac Rifat Ziljkić ni selektor Edin Zuković nisu bili do kraja sigurni o čemu je riječ.

Kad smo objavili vest da se venčala s nekadašnjim klupskim drugom i reprezentativcem Jasminom Ljajićem nekima je odjeknulo kao bomba, dok su drugi komentarisali da su samo čekali kada će to da se dogodi.

Ipak niko nije znao šta rekorderka Srbije na 800 i 1.500 metara planira dalje kada je kraljica sportova u pitanju.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA... (foto)

Uspjelo se da je pronađu telefonom i, ako nas utisak ne vara, poslije malo nećkanja rekla je:

Znamo se dugo, poštujem vas i verujem da će u Žurnalu kao uvijek do sada izaći baš ono što kažem. Hajde da popričamo.

Ove sezone poslije ulaska u finale EP u dvorani u Glazgovu takmičili ste se na otvorenom samo za Crvenu zvezdu kao pojačanje u KEŠ i pobjedili na 1.500 m. Zašto samo tada?

– Nije mi to bila poslednja trka ove sezone. Prije toga sam htjela da probam drugu disciplinu, ali pošto nisam bila spremna ostala sam sam kao pojačanje i nastupala sam u svojoj – odgovorila je Amela Terzić ostavivši kao dio tajne ka čemu je to drugom namjeravala da se usmjeri.

Na svom društvenom nalogu po povratku s KEŠ, okačili ste kontroverznu fotografiju, okrenuti leđima aparatu, gledate tartan stazu, a poruka je glasila da treba otići od onih koji te ne poštuju. Na koga ste mislili  i kako se iskazivalo nepoštovanje?

– Nisam tada našla zajednički jezik s ljudima oko mene i zato sam postavila tu sliku i objavu

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 12. maj 2020. godine

izvor sportski žurnal.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Komentariši