IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Elvin Kadrić Kadra, slavio rođendan: GUŽVA, Frka, Šmizla napala policajca…

Sinoć u luksuznoj zemunskoj vili, Elvin Kadrić Kadra proslavio 27. rođendan… 

BEOGRAD: Regija, Zanmljivosti, subora, vijesti, 10. 08 .2019… 15: 59… Elvin Kadrić Kadra, slavio rođendan: GUŽVA, Frka, Šmizla napala policajca…

– Jedan od momaka koji je osvojio srca publike i izazvao burne reakcije učešćem u nedavno završenoj, sedmoj sezoni rijalitija “Parovi” – svakako je Elvin Kadrić Kadra odakle je iznenađujuće izbačen prije finala iako je dotada slovio za favorita i redovno zauzimao prvo mijesto na tabeli prilikom izbacivanja.

On je sinoć uz devojku Izabelu Alijoski, s kojom je vezu otpočeo u luksuznoj zemunskoj vili, proslavio 27. rođendan. Kadra je rođen danas, 10. avgusta, tako da je popularni par zajedno dočekao ponoć i prešao na čestitke.

Kadra je na svom Instagramu podijelio sliku sa djevojkom uz slavljeničku tortu. On je, pored svog rođendana, podsjetio pratioce da je Bels i njemu osam godina zabavljanja.

– Ljubavi sretnih nam 8 mjeseci! Sretan mi 27. rođendan – poručio je Kadra u opisu fotografije, dok je Izabela na svom Instagramu podrobno izvještavala sa proslave uz obilje slika i snimaka.

Čitaj još:   SRBIJANSKA košarkašica MILICA Dabović OSVANULA NA PLATFORMI ZA ODRASLE: LAKŠE JE SLIKATI SE GOLA NEGO RADITI NA KIOSKU... (foto)

 – Nije vam ovo štala”, rekao nam je u jednom trenutku, a ja sam mu rekla: “U pravu si, nije ovo šala, nego šupa! Kupiću ti nove pantalone, vidi kako su ti kratke, prašinaru jedan Kažem ja njemu da nas puste, a on mi je odgovorio: “Da li to vi igrate rijalitija s nama?” Ubio me je tim pitanjem – prepričala je Šmizla dio razgovora sa policajcem, a Kadrić je dobacio da mu ta njena priča liči na “Parove”.

Šmizla na rođendanu Elvina Kadrića prepričava nezgodu s policajcem kome je rekla da je prašinar i da će da mu kupi nove pantalone…

izvor Happytv.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši