SRBIJA, PUNA UŽASA NAD UŽASIMA: Vozač BMV smrti ubio četvero ljudi, šokirao policajce,”popio sam 12 piva, jeb*ga, desilo se…” (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nikola Mihailović (27), koji je vozeći sa 1,18 promila alkohola i 170 na sat ubio četvoro ljudi, poslije udesa je izašao iz kola i rekao “da ne zna šta se desilo”

KRALJEVO: Srbija, Crna Hronika, Putovanja,vijesti, subota, 10. 08 .2019… 20: 59…  SRBIJA, PUNA UŽASA NAD UŽASIMA: Vozač BMV smrti ubio četvero ljudi, šokirao policajce,”popio sam 12 piva, jeb*ga, desilo se…” 

Nikola Mihailović (27) iz Velikih Crljena, koji je u noći između četvrtka i petka na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo četvero mladih, poslije udesa je izašao iz kola i rekao “da je pio pivo i da ne zna šta se dogodilo”

Mihailović je nakon tragedije bio potpuno hladan i smiren, a očevici su ispričali da se osjećao na alkohol i da ih je zaprepastio onim što je rekao.

– Bio je ugruvan, ali je bio na nogama. Uspeli smo da mu pomognemo da izađe iz uništenog BMW. Pitali smo ga šta se desilo, a on je rekao: “Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo išao. Jebiga, dešava se” – kaže za Kurir očevidac jezive nesreće.

Kako dodaje, Mihailović im je rekao da je u četvrtak čitavog dana pio alkohol, a da je potom sa svojom djevojkom, njenom sestrom i drugom izašao u grad, gdje je nastavio da pije.

Čitaj još:   VIC DANA Sjede Mujo i Haso u bašči ispred kahve...

– Bio sam kući, pio sam pivo. Ništa nisam jeo i izašao sam s društvom. U kafani sam nastavio da pijem. Popio sam možda 12 piva, moguće je da me je to stiglo – rekao je navodno Mihailović. Očevici kažu da je bilo očigledno da je mortus i da je djelovalo kao da priča o nekome drugom, potpuno nesvjestan tragedije koju je izazvao.

Očevici pričaju i da su se začudili kada je Nikola rekao da se prije nekoliko dana ranije vratio s mora, pošto je i tamo imao saobraćajnu nesreću.

– Rekao je da je na moru bio sa drugom Stefanom, koji je i kobne noći bio s njim u kolima i koji je povređen u nesreći. Rekao je da su se ranije vratili, jer je imao udes, ali znatno lakši od ovog. Ispada da se to nije desilo na ljetovanju, oni u četvrtak ne bi ni bili u Srbiji – kaže sagovornik…

Čitaj još:   NOVI PAZAR: JOŠ JEDAN POŽAR OVAJ PUT U NASELJE HADŽET...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši