IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Stradao Pazarac, u sudaru automobila i šlepera na putu Kragujevac- Batočina…

Stradao je muškarac iz Novog Pazara koji je upravljao autom u kom se nalazila još jedna osoba dok je vozač kamiona lakše povrijedjen…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika , Zanmljivosti, vijesti, subota, 10. 08 .2019… 12: 59…  Stradao Pazarac, povredjeno sedam osoba u sudaru automobila i šlepera na putu Kragujevac- Batočina…

SMRT U ROGOTU KOD BATOČINE: Pazarac stradao u sudaru automobila i šlepera…

U sudaru putničkog automobila i šlepera na putu Kragujevac – Batočina u mjestu Rogot poginula je jedna osoba, rečeno je danas agenciji Beta u kragujevačkoj Policijskoj upravi.

U policiji su naveli da je do udesa došlo kada je putničko vozilo prešlo na suprotnu stranu kolovoza i sudarilo se sa kamionom.

Stradao je muškarac iz Novog Pazara koji je upravljao autom u kom se nalazila još jedna osoba dok je vozač kamiona lakše povrijedjen.

Čitaj još:   SRAMOTAN POSTUPAK U ISTOČNOM SARAJEVU: Srbija studentice koje su veličale Mladića nagradila stipendijom i nastavkom studija u Beogradu... (foto)

U selu Rogot se i 29. jula dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je stradala jedna a povredjeno sedam osoba, medju kojima i jedno djete i trudnica.

izvor Beta

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši