IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SJENICA: Poslije Asmira i Almir, podlegao povredama

Dva brata Asmir M. (28) i Almir M. (30) koji je teško ranjen u pucnjavi koja se juče oko 13.45 desila u selu Gornja Vapa na Pešteru, podlegao je povredama…

SJENICA: Sandžak, Crna Hronika, Putovanja, Zanmljivosti, vijesti,nedelja, 11. 08 .2019… 06: 59… SJENICA: Poslije Asmira i Almir, podlegao povredama…

Zločin je šokirao čitav Sandžak, dvije osoba dva rođena brata su smrtno stradala, poslije kraće svađe izrešetani su Almira M. i Asima M…

Kako saznaje, dopisnik regionalnog portala ibalkan.net iz Sjenice jedan brat je ubijen na licu mjesta, a drugi ranjen koji je na žalost kasnije podlegao povredama u bolnici. Ubijeni su hicima iz pištolja, a policija traga za D. P. (28), osumnjičenim za zločin.

Teško ranjeni Almir M. odmah je prebačen u sjenički Dom zdravlja, a zatim i u novopazarsku Opštu bolnicu, gde je hirurški zbrinut. Međutim, zbog ozbiljnosti povreda on je hitno upućen na dalje liečenje u Klinički centar u Kragujevcu – kaže naš izvor.

Kako nezvanično saznajemo naš reporter , oružani napad desio se u selu Gornja Vapa, blizu kuće u kojoj žive braća. sa lica mjesta postoje orginalne fotografije sa lica mjesta..

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 28. novembar 2020. godine

– Strašno je bilo. Odjednom su se začuli rafali. Izrešetao je dvojicu braće i pobjegao. Krvi je bilo dosta, ranjeni mladić je zapomagao… Ovaj drugi je ležao nepomično. Nismo znali šta nas je snašlo – kaže jedan meštanin.

Prema rečima našeg izvora, osumnjičeni i žrtve odranije su se poznavali, ali su imali i neke neraščišćene račune.

Radilo se u klasičnoj sačekuši…

– D. P. je juče došao blizu kuće braće. Tu su se sporečkali, a zatim su se čuli pucnji. Ne zna se tačno koliko je hitaca ispaljeno, tek, D. P. je poslije pucnjave pobjegao i za njim policija intenzivno traga – kaže izvor i dodaje da policija ispituje zbog čega su se osumnjičeni i žrtve posvađali.

U, ovom trenutku niko to ne može sa sigurnošću da zna – kaže sagovornik iBalkan.net

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši