IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN, ODBRANIO TRI PENALA I JEDAN REALIZOVAO, ZVEZDA POSLIJE PENALA IZBACILA KOPENHAGEN: Heroj Borjan presudio Dancima… (foto)

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u plej-of za Ligu šampiona poslije penala u revanšu sa Kopenhagenom…

KOPENHAGEN: Regija, Sport, Fudbal, Putovanja, Zanmljivosti, vijesti, srijeda, 13. 08 .2019… 22: 59…   MILAN, ODBRANIO TRI PENALA I JEDAN REALIZOVAO, ZVEZDA POSLIJE PENALA IZBACILA KOPENHAGEN: Heroj Borjan presudio Dancima…

Crvena zvezda plasirala se u plej-of za Ligu šampiona, pošto je poslije penala eliminisala Kopenhagen i na taj način treću godinu zaredom obezbjedila grupnu fazu jednog evropskog takmičenja.

Šampion Srbije izdržao je neverovatnu bitku. Od 55. minuta igrao je sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Nemanje Milunovića, sve do 112. kada je, takođe opravdano, isključen Pep Bijel.

U 90 minuta bilo je 1:1. Zvezda je bolje krenula, čak joj nije dosuđen čist penal u 37. sekundu meča. Ipak, u 17. minutu Boaći se sjajno snašao posle fenomenalnog pasa Marka Marina. Kopenhagen je izjednačio u 45. minutu preko Endoja, ali to je bilo to što se tiče golova i posle 90 i posle 120 minuta. Jeste domaćin napadao, ali nije imao neke konkretnije šanse. Zvezda se odlično branila i na kraju izborila junački penale…

Čitaj još:   POZNATO MJESTO I VRIJEME DŽENAZE Prof. dr. Enesu DURAKOVIĆU... (foto, video)

Bela tačka bila je razrovarena kao da se radi o terenu nižerazrednog fudbalskog ranga, neke vanevropske zemlje, a ne terenu šampiona Danske elitne divizije.

Zbog toga bilo je mnogo promašaja. Marin je pogodio prečku, a još su za Zvezdu promašivali i to preko gola Jevtović, Jovančić i Simić. Ali Zvezda je imala Borjana, koji je imao tri odbrane, od čega i u poslednjoj seriji Vindu, a i sam je pogodio penal.

Konačno Zvezda je pobjedila na penale 7:6 i došao do trećeg vezanog učešća u grupnoj fazi nekog evropsog takmičenja, što prethodno nijednom klub iz Srbije nije pošlo za rukom.

U plej- ofu za Ligu šampiona Crvena zvezda će igrati sa švajcarskim šampionom Jang Bojsom, dok će Kopenhagen u plej- ofu za Ligu Evrope igrati protiv pobjednika duela Helsinki – Riga, a u prvom meču u Letoniji bilo je 1:1…

Čitaj još:   BIZONI sa Fruške Gore dobili imena: Fruška, Mila, Ninja i Cveta a jedan je ĐUKA... (foto)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši