IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

APOKALIPSA U PODGORICI: OLUJA I GRAD, Zamijenili PAKLENE, temeperature! (foto i video)

Nakon toplotonog talasa koji je zahvatio Crnu Goru, konačno je stiglo osvježenje. Podgoricu je u poslijepodnevnim časovima zahvatilo nevrijeme. Padala je jaka kiša i grad…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 14. 08 .2019… 16: 59… APOKALIPSA U PODGORICI: OLUJA I GRAD, Zamijenili PAKLENE, temeperature! (foto i video)

Glavni grad Crne Gore već drugi dan za redom pogađa izuzetno ekstremno nevrijeme- danas su naši susjedi svjedoci iznenadnog olujnog nevrijeme praćenog gradom veličine klikera!

Iako su juče mjerači u Podgorici pokazivali nezapamćene tetemperature bez naznaka da će biti zahlađenje, danas je temparatura opala za čak 24 stepena!

Kiša i zahlađenje rashladili su prestonicu Crne Gore…

I narednih dana nas očekuje nešto svježije vrijeme. Temperature će, prema podacima Hidrometeorološkog zavoda, biti u granicama normale za ovo doba godine i neće prelaziti 33 podiok.

Ipak, građani Podgorice nije obradovala ova promena. Nagli pad temeparature uzrokovao je snažno olujno nevreme praćeno gradom veličine klikera.

Najtoplije će, narednih nekoliko dana, biti u Podgorici, dok će najhladniji grad u Crnoj Gori biti Žabljak.

Čitaj još:   STRAVA U NJEMAČKOJ: BOSANAC počinio trostruko UBİSTVO, brutalno ...

Ponegdje je moguća kratkotrajna kiša, ali biće više sunčanih intervala. Kiša i umjerena oblačnost očekuje se na sjeveru, dok će na jugu i u centralnim predjelima uglavnom biti sunčano.

U četvtak, petak i subotu, najviše dnevne temperature biće do 31 stepen, koliko se očekuje u Danilovgradu i Podgorici, na sjeveru tokom tri dana temperature će biti od 16 do 26 stepeni. U nedjelju će u cijeloj državi biti nešto toplije – od 24 do 33 stepena.

Sjutra će u cijeloj državi biće malo do umjereno oblačno, a u južnim predjelima biće dosta sunčanih intervala. Poslijepodne u kontinentalnim, a u sjevernim predjelima i tokom jutra, ponegdje je moguća kratkotrajno kiša.

Ujutru na sjeveru magla ili niska oblačnost.  Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 8 do 23, najviša dnevna od 20 do 33 stepena.

izvor Cdm

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši