IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POPLAVLJENI MNOGI LOKALI HAOS U CENTRU GRADA, Poslije jake kiše izlila se kanalizacija, vlasnici lokala na velikim mukama (foto i video)

Pojedine ulice su potpuno poplavljene, izlile su se površinske vode i kanalizacija, a voda je ušla i u objekte koje se nalaze duž ulica…

GORAŽDE: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 14. 08 .2019… 09: 59…  POPLAVLJENI MNOGI LOKALI HAOS U CENTRU GRADA, Poslije jake kiše izlila se kanalizacija, vlasnici lokala na velikim mukama (video)

Veliko nevrijeme, olujni vjetar, kiša i grad koji su zahvatili Goražde u kasnim večernjim satima iza sebe su ostavili pustoš u centru grada.

Poplavljeni su objekti u ulicama Kulina bana i Zaima Imamovića, a policija na terenu preusmjerava saobraćaj jer su ove dvije ulice bukvalno zatvorene.

Vlasnici dva objekta u ulici Zaima imamovića bespomoćni su jer je za kratko vrijeme uništeno skoro sve što su imali. Dodatni problem je i začepljena kanalizacija.

Teška situacija je i u ulici Kulina bana koja je nedavno rekonstruisana, te je ogorčenje građana i vlasnika objekata u ovom dijelu grada utoliko veće.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: U TOKU JE POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA u CRNOJ GORI...

“Ovo je katastrofa, naši objekti su ponovo poplavljeni, voda se izlila, svuda je blato, užas, ne znamo šta više treba uraditi, smao tražimo rješenja”, kažu nam ogorčeni vlasnici objekata u ulici Kulina bana.

Ekipe vatrogasaca su na terenu i pokušavaju pomoći, dok kiša i dalje pada.

Pojedine ulice su potpuno poplavljene. Izlile su se površinske vode i kanalizacija, a voda je ušla i u objekte koje se nalaze duž ulica.

Vatrogasci, civilna zaštita, policija i građani na sve načine pokušavaju da spreče ulazak vode u radnje, ugostiteljske objekte i podrume i spase stvari.

ibalkan.net/Klix.ba
Foto: Facebook/RTV BPK Goražde

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši