IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Danas kiša i ugodnije temperature…

POVRATAK PROLJETNIH TEMPERATURA, JUTRA HLADNA, A KIŠA…: Evo kakvo nas vrijeme očekuje do nedjelje…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 14. 08 .2019… 07: 59…  SARAJEVO: Danas kiša i ugodnije temperature…

Svakako poslije nekoliko prethodnih dana izuzetno visokih temperatura zraka, a naročito prvog i drugog dana Bajrama, jutors je u BiH osvanulo znatno svježije jutro uz naoblaku i ugodnije temperature.Jače naoblačenje sa zapada zemlje danas će usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu koji će se pomjerati od ranih jutarnjih sati sa zapada prema jugu i istoku zemlje. 

Prestanak padavina prije podne prvo se očekuje na području Krajine i postepeno u poslijepodnevnim satima prestanak padavina na jugu i istoku zemlje. 

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka u Bosni većinom će biti između 15 i 19°C, a u Hercegovini od 20 do 25°C. Najviša dnevna temperatura zraka u Bosni uglavnom bit će između 18 i 23°C, a u Hercegovini od 24 do 30°C. 

Čitaj još:   Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan SIMONOVIĆ: Šokiran sam izjavom Marije Vuković... (foto, video)

U Sarajevu se očekuje oblačno sa kišom, moguća je i grmljavina. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 18°C, a najviša dnevna oko 22°C.

U četvrtak veći dio dana pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 21°C, a dnevna između 21 i 30°C.

U petak sunčano uz umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 14°C, a dnevna između 23 i 30°C.

U subotu u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 19°C, a dnevna između 26 i 31°C.

http://iBalkan.net

VRIJEME: Do početka vikenda padavine, kiša, pljuskovi i grmljavina…

Jutros je u Bosni i Hercegovini vrijeme sunčano uz umjerenu Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši