KRVAVO JUTRO U SIĆEVAČKOJ KLISURI: Povređeno petero Turaka… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovo je TREĆA NESREĆA za DVA DANA na istom putu…

PIROT: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, četvrtak, 15. 08 .2019… 10: 59… KRVAVO JUTRO U SIĆEVAČKOJ KLISURI: Povređeno petero Turaka…

Petero turskih državljana povređeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros oko 5.30 sati u Sićevačkoj klisuri kod kafane “Mali Vikend”.

Do nesreće je došlo kada je vozilo “mini van” austrijskih tablica koje se kretalo iz pravca Niša ka Pirotu, prešlo na lijevu stranu kolovoza a zatim se zabilo u potporni zid..

Na licu mjesta nema tragova kočenja, pa se pretpostavlja se da se vozač uspavao.

S obzirom na to da je vozilo potpuno uništeno na mjestu nesreće intevenisali su vatrogasci, a niška Hitna pomoć uputila je čak četiri ekipe.

– Zbrinuli smo vozača, muškarca starosti između 40 i 50 godina koji ima najteže povrede i životno je ugrožen. Njegova majka, po našoj procjeni stara oko 70 godina takođe je veoma teško povređena, dvije djevojčice zadobile su povrede ekstremiteta i vrata a mladić star oko 30 godina ima povrede grudnog koša. Šesta osoba, koja se nalazila u vozilu, nije povredjena – saopštio je Dragiša Aleksić, šef dežurne ekipe Hitne pomoći.

Čitaj još:   Uhapšen brat, boksera Filipa Hrgovića, bježao od policije, zatečen sa kokainom (video)

Očevici nesreće kažu da je prizor bio strašan, ali da je za dlaku izbjegnuta još veća tragedija.

– Vozač “forda” je prije nego što je udario u zid, za dlaku promašio dva vozila koja su mu mu dolazila u susret u kojima su takođe bili Turci. Ljudi su se prestravili, zaustavili su kola i izašli da im priskoče u pomoć. Udarac je bio strašan, očigledno je da vozač nije uopšte kočio. Prednji deo vozila je potpuno uništen, a o silini udarca svedoči i to što im je prtljag odleteo na sve strane. Pritrčali smo da im pomognemo, svi su bili svesni ali očigledno teško povredjeni. Deca su plakala, ma užas jedan – kazao je jedan od radnika obližnjeg auto servisa.

Čitaj još:   SAOPŠTENJE ZA JAVNOST OKK NOVI PAZAR

Ovo je treći udes za protekla dva dana na istoj deonici. Crnu seriju započeo je juče oko 2.50 sati Turčin koji je vozilom “BMW”, u kojem mu je bila supruga i dvoje djece, sletio s kolovoza i pao na prugu…

Sinoć oko 18 sati u blizini sela Dolac, turski državljanin se sudario sa kamionom, i tom prilikom je povređeno petoro ljudi...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši