IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NADEŽDA, jedva se kreće, Toma Panić priveden, pa je zavapio: Vadite me odavde… (foto i video)

NASILJE U PORODICI, NADEŽDA BILJIĆ STIGLA U POLICIJU! Jedva se kreće, prijatelj je čuva da ne padne! A svi su komentarisali njen ČUDAN pogled! BOLNO….

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti vijesti, četvrtak, 14. 08 .2019… 17: 59…  NADEŽDA, jedva se kreće, Toma Panić priveden, pa je zavapio: Vadite me odavde… 

Ovog jutra je kao bomba odjeknula vijest da je Nadeždu BiljićPinkovu zvezdu i bivšu zadrugarku, pretukao dečko Toma Panić. Kako je Tomina majka Jasmina otkrila, on je priveden, a Nadežda je otišla u Urgentni centar, gdje je bila na pregledu zbog zadobijenih povreda… 

Nadežda Biljić stigla je u policijsku stanicu kako bi dala izjavu o batinama koje je dobila od svog dečka Tome Panića.

Popularna i simpatična i harizmatična pjevačica je došla u pratnji svojih prijatelja koji se od nje ne odvajaju otkako ju je dečko prebio.

Čitaj još:   SARAJEVO: DRAMATIČNO PISMO IZ KARANTINA"Da li nam možete reći kada ćemo izaći..." (foto)

Nadežda Biljić, nije mogla sama da hoda, već ju je prijatelj pridržavao. Biljićka je sve vreme gledala ispred sebe, skoro kao da gleda u prazno.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku… 

Kako je rekla pretužena Nadežda, do nasilja je došlo oko sedam sati. Njeno lice je potpuno unakaženo, krvi je bilo svuda po stanu, a kako je sve to rekla u prolazu pored grupe okupljenih novinara, Toma je sve razbio po stanu.

Toma Panić je priveden rano jutros i on je već dao izjavu policiji, a novinarki Kurira je zavapio: Vadite me odavde...

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši