IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Haris i Rada, grade ogromnu kuću u Bosni, detalji potpuno zapanjujući… (foto)

HIT ISKEŠIRALI SU POZAMAŠNU SUMU, Rada i Haris grade ogromnu kuću u Bosni, detalji su potpuno zapanjujući!

SARAJEVO: Regija, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 16. 08 .2019… 17: 59…  Haris i Rada, grade ogromnu kuću u Bosni, detalji potpuno zapanjujući…

Haris Berković i njegova izabranica Rada Manojlović odlučili su da sagrade ljubavno gnezdo van prostora Beograda i Srbije, s obzirom na to da u Beogradu žive u iznajmljenom stanu.

Haris često na relaciji Gradačac- Beograd, oni su odlučio je da svoj budući dom sagrade na jednom od imanja koje je mladi pjevač dobio od svog dede.

“Haris često koristi priliku da dode do rodnog mjesta, međutim, od kada je otpočeo ljubavnu vezu sa Radom, više je u Beogradu, što ga ne ometa da kad ima slobodnog vremena ode kući. Medutim, Haris i Rada su došli na ideju da osim što kupuju stan u Beogradu, sagrade i malu kuću na porodičnom placu u Bosni.

Haris je mnogo vezan za svoj rodni grad, pa jedva čeka da radovi krenu. Jeste da je Rada sa njegovom porodicom u odličnim odnosima, ali vole da imaju privatnost. Zato je kuća idealno rešenje za njih dvoje”, kaže izvor upućen u cijelu priču.

Oni su, kako navodi izvor iz medija, prvo mislili da na placu sagrade montažnu kuću, ali su odustali od te ideje.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: Nedostojni funkcija, oni koji dozvoljavaju uvredu državnih simbola i izdajničko ponašanje...

“Ne žele veliku kuću, otprilike oko 100 do 150 kvadrata. Rada voli manja mjesta i nikada nije biježala od novca toga. Svi znaju koliko je ranije uložila u kuću u Četerežu. Zato Haris i ona žele da to bude pravo njihovo malo carstvo u koje će dolaziti s vremena na vrijeme. Radove će osim vođe tima, nadgledati i Harisov otac Mirsad”, otkriva dobro poznati izvor.

Iako se ranije pisalo da nisu u dobrom odnosu Rada i njen budući svekar, Mirsad je to demantovao, te pohvalio snahu i da mu ne smeta što postoji razlika u godinama izmedu njegovog sina i Manojlovićeve.

Inače, i Radin tata Rade je ranije govorio da njegova ćerka voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje. Ni Manojlovićeva nije bila škrta na riječima kada su odlasci u Bosnu kod budućih svekrve i svekra u pitanju. Ona je u više navrata isticala da se jedino tamo lijepo odmori, ugasi mobilni telefon i uživa u prirodi…

Čitaj još:   Dan kada je rođena SFRJ... (foto i video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši