IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRPKINJE KOJE SU POČINILE JEZIVE ZLOČINE: Klale, kasapile, palile i trovale svoje žrtve…

Mržnja, osveta i ljubomora – Kriminalističke statistike pokazuju da žene najčešće ubijaju svoje emotivne partnere, članove porodice ili djecu, a nerijetko i zbog koristoljublja i drugih niskih pobuda

Iako su u muškarci u većem procentu počinioci najtežih krivičnih djela, u poslednje vreme sve je veći broj žena koje čine teške zločine, neretko čak i daleko monstruoznije i surovije…

One pretežno ubijaju svoje emotivne partnere, djecu, majke, a zabilježena su i nasumična ubistva zbog koristoljublja i drugih niskih pobuda.

Boža Spasić, bivši operativac DB, smatra da žene duže pripremaju ubistva, razmišljaju i strpljivije su od muškaraca u iščekivanju razvoja situacije.

– Kada dođe do okidača, one su van kontrole, nemilosrdne su i imaju tendenciju da prevaziđu najveće kriminalne umove u samom načinu izvršenja, ali i prikrivanju zločina. Za žene je specifično da uglavnom ubijaju članove porodice, neretko zbog imovinskih odnosa, ili muževe i ljubavnike zbog prevare. One za zločine koriste hladno oružje ili otrove i hemijska sredstva, a najčešće su i naručioci ubistava jer smatraju da nisu sposobne da same to izvedu. Upravo kod naručenih ubistava one najčešće i padaju – objašnjava Spasić…

Kriminolog Dobrivoje Radovanović navodi da su istraživanja pokazala i da žene ubijaju poslije dugogodišnjeg trpljenja nasilja – fizičkog, psihičkog i seksualnog.

Ana Filipović: ČUVALA STRAŽU DOK JOJ JE DEČKO SILOVAO ĆERKU

Mališa Jevtović i Ana Filipović su zajedno 2005. godine sa njenom ćerkom Katarinom Janković (3) otišli u Zvezdarsku šumu, gdje je on zvjerski tukao i silovao djevojčicu. Ana je za to vrijeme čuvala stražu i pušila cigaru, a ljubavniku dozvolila zločin. Dijete je od zadobijenih povreda preminulo u bolnici. Zlotvor je osuđen na 40 godina zatvora, a majka koja je sve to znala i nije reagovala na 37 godina robije, čime je na vrhu liste zatvorskih kazni izrečenih ženama.

Čitaj još:   HAPŠENJE U NOVOM PAZARU! Uhapšen N.B. a policija traga za još jednim licem...

Jasmina (Antonijević) Cvetković- CRNA JASMINA

Jasmina Cvetković, koju su mediji prozvali Crna Jasmina, 2000. godine počinila je ubistvo svog vjerenika Aleksandra Paunovića (23), zvanog Mali Paun. Ubila ga je pištoljem iz neposredne blizine i za to djelo odrobijala šest godina zatvora. Nakon što je izašla iz zatvora, nije dugo čekala na novi zločin. I ovog puta žrtva joj je bio emotivni partner Milan Todorović (38), kojeg je ubila nožem nakon svađe i tuče u stanu. Osuđena je na 13 godina zatvora.

Teodora Viktorović- GLUMICA SATAROM UBILA MAJKU I BAKU

Glumica Teodora Viktorović (42), koja je 2015. godine satarom ubila na spavanju majku Ljiljanu (61) i Ivanku Đukić (90), osuđena je na 30 godina zatvora za ovo brutalno ubistvo. Nakon svađe sa majkom, koju je nehotice probudila dok je spremala hranu za bebu, dohvatila je oružje i njime joj zadala više udaraca. Nasrnula je i na svoju babu, koja je bila u susjednoj sobi. Sataru je obrisala, a krvave ruke oprala u kupatilu, sjela na pod i konzumirala alkohol sa ljekovima.

Kristina Kulčar- SVEKRVU IZBOLA VILAMA

Kristina Kulčar (31) iz Poljanice kod Bečeja, koja je u šestom mjesecu trudnoće, zvjerski je u julu zbog ručka ubila svoju svekrvu Iboju Vargu (59) u dvorištu njihove kuće. Kristina je Iboji najprije zarila nož u leđa. Ranjena Iboja je pokušavala da pobjegne na ulicu i potraži pomoć komšija, ali ju je snajka sustigla i dokrajčila vilama. Poslije krvavog pira, uzela je djecu i nasmijana šetala po selu. Ona još nije osuđena za ovaj stravičan zločin.

Čitaj još:   CRNI PETAK U NOVOM PAZARU: Pucanje, Saobraćajna nesreća...

Marina BečanovićLJUBAVNIKA SJEKLA I DRŽALA KAO ROBA

Marina Bečanović (34) iz Knića u januaru je brutalno ubila Petra Petrovića (67). Ona se godinama iživljavala nad njim, tukla ga i ubadala nožem, ali joj se on uvjek vraćao. Tretirala ga je kao roba. Na njemu nije bio nijedan dio tjela bez masnice, kraste ili posjekotine. Marina ga je prvo vezala i mučila. Sjekla ga je nožem i gasila mu cigarete po tijelu i na kraju isprebijala nasmrt. Udarala ga je hoklicom i usmrtila drvenom nogom od stolice.

izvor: kurir.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši