IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MLADOŽENJA, NA ČIJOJ SVADBI JE POGINULO 60 LJUDI: Izgubio sam nadu za bolju budućnost… (foto i video)

Žena mi stalno ima nesvjestice, svi smo u šoku! Izgubio sam nadu u bolju budućnost, nikad više neću biti sretan…

KABUL: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, utorak, 29. 08 .2019… 09: 49… MLADOŽENJA, NA ČIJOJ SVADBI JE POGINULO 60 LJUDI: Izgubio sam nadu za bolju budućnost…

Mirvais Elmi, mladoženja na čijem vjenčanju je poginulo više od 60, a ranjeno preko 180 ljudi u napadu bombaša- samoubice, kaže da je izgubio nadu u bolju budućnost poslije krvoprolića koje je igrom slučaja preživeo sa svojom suprugom.

ISIL je preuzeP odgovornost za eksploziju u sali za venčanja…

MNOŠTVO Nevih žrtava, u napadu su poginuli Elmijev rođeni brat i veliki broj članova šire porodice i prijatelja...

“Moja familija i moja supruga su u šoku. Ona ne može ni da govori. Stalno se trese i ima nesvjestice. Ja sam izgubio nadu u bolju budućnost. Poginuli su mi brat, rođaci i prijatelji. Nikad više u životu neću biti sretan. Nemam snage ni da idem na dženaze poginulima. Nemam snage, slab sam. Znam da ovo neće biti poslednja patnja u Avganistanu i da će se nesreća nastaviti”, rekao je Elmi.

Mladin otac je izjavio da je u eksploziji poginulo 14 članova njegove porodice. Svjedoci navode da je bombaš- samoubica aktivirao eksploziv kad je bio blizu bine oko koje se nalazio veliki broj žena i djece.

Čitaj još:   U toku velika policijska akcija: Pretresi na više lokacija u Budvi, blokirano nekoliko zgrada... (foto)

Krvoproliće se dogodilo u trenutku kad su SAD i talibani blizu postizanja dogovora koji bi mogao da vrati mir u zemlju gdje građanski rat traje godinama.

SAD su spremne da povuku trupe iz Avganistana u zamjenu za to da se talibani obavežu da će prisustvovati mirovnoj konferenciji s legalno izabranim vlastima u Kabulu.

Daleko je mir: Predsjednik Avganistana Ašraf Gani je poslije napada održao hitan sastanak s bezbjednosnim službama kako bi se pronašlo rešenje za sprečavanje ovakvih napada u budućnosti. S obzirom na to da je napad izvršio avganistanski ogranak Islamske države, male su šanse da će u ovoj zemlji u dogledno vreme zavladati potpuni mir.

Od slavlja do džehenema: SVI SU VRIŠTALI I PLAKALI… Munir Ahmad, jedan od gostiju na svadbi, opisuje užas koji je nastao u trenutku: – Gosti su plesali i slavili, svi su bili veseli i smijali se. Onda je odjednom došlo do eksplozije. U trenutku je nastao totalni haos. Svi su vrištali i plakali za svojim najmilijima – rekao je on…

Čitaj još:   UŽAS U PRIJESTONICI: Tri odvojene eksplozije, brojni ranjeni i poginuli, među njima i policajci... (foto i video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši