IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIJA: Ovo je BRATOUBICA, Bogdan je Ignjatu, smrskao lobanju… (foto)

ISKOPAO RAKU ZA BRATA, A ONDA GA BRUTALNO LIKVIDIRAO, Komšije kažu da su bili ČUDNA PORODICA…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, utorak, 20. 08 .2019… 19: 49… SRBIJA: Ovo je BRATOUBICA, Bogdan je Ignjatu smrskao lobanju… (foto)

Student psihologije Bogdan Gajić (20) do smrti tukao bokserom starijeg brata Ignjata (24) a onda ga dokrajčio nožem...

Tjelo je potom utovario na kolica i krenuo ka objektu Vodovoda, u blizini njihove porodične kuće gdje je prethodno iskopao rupu u kojoj je namjeravao da zakopa tjelo što dokazuje da je planirao zločin. Policijska patrola je primetila Bogdana kako gura kolica, a i policajci su ostali u šoku kada su vidjeli šta se u njima nalazi…

Bogdan je srednji od trojice sinova profesora i slikara Petra Gajić, koji radi kao predavač na Visokoj školi za obrazovanje vaspitača i Tanje Gajić. ekonomiste bio je odličan đak i student.  Ubijeni Ignjat Gajić (24) je, navodno, duže vrijeme maltretirao ukućane, pa bi to mogao da bude okidač koji je doveo do sukoba i ubistva.

Čitaj još:   AMMAR Borančić: Građani ovakvom raspodjelom mandata poslali poruku da se moramo dogovarati, NOVA VLADA NEĆE BRZO... (foto)

Niko pod komšija  nije želio da komentariše ovu užasnu porodičnu tragediju. Uglavnom odmahuju rukom i ćute, najčešće uz komentar da su oni bili zatvorena i čudna porodica, dok pojedini navode da ih ništa ne iznenađuje.

“Gotovo ni sa kim iz komšiluka se nisu družili, a djeca su, koliko smo čuli bila problematičnog ponašanja. Ko zna šta će se još tokom istrage otkriti”, kaže jedan od suseda.

Bogdanu je određen pritvor, a tokom prepodneva bio je na psihijatrijskom posmatranju. Tužilaštvo je naredio obdukciju tela ubijenog Ignjata G.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši