IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Za vikend pretežno oblačno, moguće padavine…

DANAS PONOVNO 40 U HLADU, A ONDA STIŽE OSVJEŽENJE: Donosimo prognozu vremena za narednih nekoliko dana…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti,vijesti, srijeda, 21. 08 .2019… 07: 49… Za vikend pretežno oblačno, moguće padavine… 

U srijedu poslijepodnevnim satima danas se očekuje umjeren porast naoblake u zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne koji može usloviti pljuskove i grmljavinu…

U Bosni i Hercegovini danas prijepodne biće sunčano vrijeme, a u poslijepodnevnim satima očekuje se umjeren porast naoblake u zapadnim i jugozapadnim područjima Bosne koji može usloviti pljuskove i grmljavinu.

Vjetar slab do umjeren uglavnom sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 16 do 21, na jugu od 20 do 25, a dnevna od 28 do 34, na jugu do 37 stepeni Celzijusovih.

Poslijepodne naoblačenje u većem dijelu Bosne može usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 23, a dnevna od 27 do 33 srepena, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod BiH. 

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Prepao nam se kvazi premijer...

U četvrtak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne ponegdje na zapadu, jugoistoku Bosne, kao i na krajnjem sjeveru Hercegovini su mogući pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 14 do 24, a dnevna od 27 do 39°C.

U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne ili u večernjim satima u većem dijelu naše zemlje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu Hercegovine se ne očekuju padavine. Jutarnja temperatura od 14 do 24, a dnevna od 27 do 36°C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme. Poslijepodne i u večernjim satima u većini područja s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 14 do 24, a dnevna od 28 do 35°C.

http://iBalkan.net

GRMI, SIJEVA I DANAS…: Gdje će biti nevrijeme u naredna četiri dana…

U, regionu i danas se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši