IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Policija, otkrila dvojicu napadača na Srbe, jedan nađen pijan za volanom… (foto)

POLICIJA je otkrila i uhitila dvojicu napadača na Srbe iz drugog od dva napada na kafiće koji su se u srijedu kasno navečer dogodili kod Knina…

KNIN: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 23. 08 .2019… 09: 52…  Policija, otkrila dvojicu napadača na Srbe, jedan nađen pijan za volanom…

Policija je uhvatila 28-godišnjaka i 25-godišnjaka, a kako proizlazi iz policijskog saopćenja, pronašli su ih u noći nakon incidenta. 28-godišnjaka su našli za volanom Golfa kojim su se napadači dovezli pred kafić u Đevrskama. Bio je u vidno alkoholiziranom stanju i odbio je alkotestiranje. 

Policijsko saopćenje prenosimo u cijelosti:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 25-godišnjakom okrivljenim za prekršaj iz članka 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Utvrđeno je da su okrivljeni 21. avgusta oko 22.50 sati u Đevrskama, u alkoholiziranom stanju došli u ugostiteljski objekt 62- godišnjaka osobnim automobilom Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kada je po ulasku u ugostiteljski objekt okrivljeni 25- godišnjak na naročito drzak i nepristojan način na nacionalnoj osnovi vrijeđao 62- godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta i pri tom narušavajući javni red i mir tu nazočnih gostiju, dok je okrivljeni 28- godišnjak verbalno napao vlasnika ugostiteljskog objekta nakon što su okrivljeni upozoreni da ne oštećuju inventar i da će pozvati policiju.

Čitaj još:   TUGA BEOGRADA "Srbija razočarana učešćem izraelskih aviona u Kninu"...

Okrivljeni su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz Optužni prijedlog, privedeni Općinskom suda u Šibeniku, stalna služba Knin, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 28-godišnjak okrivljen i zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama jer je, tijekom postupanja po ovom događaju, 22. kolovoza oko 00.15 sati u Konjevratima zatečen da u vidno alkoholiziranom stanju upravlja osobnim automobilom Golf i tom prilikom je odbio alkotestiranje”, stoji u priopćenju šibensko-kninske policije.

Policija tek treba potvrditi pripada li trojac koji je napao kafić u Đevrskama skupini koja je brutalno napala goste kafića Petko u općini Biskupiji koji su pratili utakmicu Crvene zvezde u pretkolu Lige prvaka, zbog čega je petero ljudi završilo u bolnici.

Kako smo jučer doznali, za taj napad još nitko nije uhićen…

Čitaj još:   AKO STE U BOSNI, SPREMITE KABANICE u HERCEGOVINI..: Da se očekuje vrijeme, do sredine sedmice...

izvor index.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

TUGA BEOGRADA “Srbija razočarana učešćem izraelskih aviona u Kninu”…

Učešće Izraela u proslavi hrvatske pobjede "nije prijateljski gest prema Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši