IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVE SE ZNA: Djeca Dina Merlina ne kriju, čime se bave i istinu o djetinjstvu… (foto)

Dino Merlin sa suprugom Amelom ima ćerku Naidu i sina Hamzu na koje je izuzetno ponosan…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota, 24. 08 .2019… 12: 52… SVE SE ZNA: Djeca Dina Merlina ne kriju, čime se bave i istinu o djetinjstvu…

Dino Merlin je ponosan otac dvoje djece, a oni svoje živote vode daleko od reflektora i scene i izbegavaju pojavljivanje u javnosti.

Popularni Dino Merlin sa suprugom Amelom ima ćerku Naidu (33) i sina Hamzu (27), na koje je izuzetno ponosan. Šarmantna plavokosa Naida je završila postdiplomske studije na Oksfordu u Velikoj Britaniji i bavi se informatičkim naukama, dok je Hamza trenutno na master studijama muzičkog menadžmenta na Univerzitetu Vestminster.

U javnosti postoji mali broj njihovih fotografija, budući da ne vole da se eksponiraju.

Kako je Merlin jednom prilikom istakao njegova ćerka veoma je skromna, dok je sin odrastao u vrijeme kada je Dino već stekao bogatstvo svojim hitovima.

Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u djetinjstvu je doživjela sve – od nemaštine do, metaforički rečeno, “kavijara i šampanjca”. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvijek bio: “Hvala, imam sve, samo se što prije vrati kući”. Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina – istakao je svojevremeno Dino Merlin u intervjuu za jedan hrvatski nedeljnik…

Čitaj još:   DINO MERLIN, VOLIO SPONZORUŠU! ILI, KAKO je nastao VELIKI HIT koji svi obožavaju!

O Naidinom privatnom životu ne zna se gotovo ništa, dok je Hamza već godinama u srećnoj vezi sa izabranicom Dženetom…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši