IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JOVANA, Uhapšena metlom pretukla supruga, sad je ponovo u žiži javnosti… (foto)

Komšije su tada nakon njenog privođenja rekle da je Đedovićeva često pravila skandale po komšiluku…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 27. 08 .2019… 11: 52… JOVANA, Uhapšena metlom pretukla supruga, sad je ponovo u žiži javnosti…

Jovana Đedović (31), koja je sredinom avgusta uhapšena nakon što je metlom pretukla supruga, pa prijetila da će s djetetom skočiti sa terase, ponovo je u žiži javnosti!

Naime, Đedovićeva, koja je nakon incidenta 15. avgusta sprovedena na liječenje u psihijatrijsku bolnicu, a potom i puštena kući, prije nekoliko dana nestala je u centru Beogradu. Ipak, ona je, zahvaljujući brzoj reakciji, juče pronađena živa, pišu mediji.

Đedovićeva je nestala 23. avgusta, a kako je bilo navedeno na sajtu Nestali Srbija, riječ je o psihički nestabilnoj i agresivnoj osobi koja bi mogla da naudi sebi.

– Tri dana nije bilo ni traga ni glasa o tome gdje se nalazi sve do juče, kada je konačno pronađena! Zasad nije poznato šta se tačno desilo i gdje je Đedovićeva bila prethodnih dana. Ipak, najbitnije je da je konačno pronađena, s obzirom da se radi o osobi sa psihičkim problemima kojoj je neophodna terapija – kaže izvor medija.

Čitaj još:   PREDRAG Bošković: Priča jedno, stvarnost drugo, da vidimo kako će se ponašati ministar DRAGAN Krapović... (foto)

Inače, Đedovićeva se u žiži javnosti našla i sredinom ovog mjeseca, kada je u porodičnom stanu na Zvezdari nakon svađe fizički nasrnula na svog supruga i nanela mu lakše tjelesne povrede.

– U toku večeri izbila je svađa između supružnika, nakon čega je izrevoltirana žena zgrabila metlu i njom izudarala supruga Damjana po glavi. Nesrećni čovjek je odmah pozvao policiju, a Đedovićeva se u međuvremenu zaključala u kuću sa sedmomjesečnom ćerkicom i prijetila da će sa njom skočiti sa terase. Ipak, zahvaljujući brzoj reakciji policajaca, ona je ubrzo spriječena u tome i sprovedena u bolnicu – priča sagovornik.

Komšije su tada nakon njenog privođenja rekle da je Đedovićeva često pravila skandale po komšiluku.

– Nije bila agresivna prema komšiluku, ali se dešavalo da pravi skandale! Skidala se gola na terasi, igrala, bez obzira da li je neko u dvorištu. Koliko znam, bilo je i ranije prijava zbog nasilja u porodici, ali ne znam šta tačno – ispričale su tada komšije...

izvor agencije

Čitaj još:   SVE POVEZAO SA EDISOM: Izgovorio rečenicu, koju mnogi muškarci ne bi bez stida kazali (foto i video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši