IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVI UČESNICI “ZADRUGE 3”: Spisak onih 50 koji ulaze, najveći ZAVODNIK estrade, momak sa VRELOG ASFALTA, ONA kad uđe, OBEZBJEĐENJE im neće pomoći… (foto)

Vratima Imaginarijuma, se otvaraju 6. septembra, pojaviće se 50 učesnika, a nova postava zdanja ima i sobu koja se nalazi pod vodom…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 27. 08 .2019… 10: 52… SVI UČESNICI “ZADRUGE 3”: Spisak onih 50 koji ulaze, najveći ZAVODNIK estrade, momak sa VRELOG ASFALTA, ONA kad uđe, OBEZBJEĐENJE im neće pomoći…

U ovoj sezoni će sa zadrugarima biti i roboti, koji će kontrolisati šta zadrugari rade i obavljati mnoge poslove. Svakako će to biti veliki pomak u svakom smislu, kako tehnološkom tako i u vizuelnom, a i učesnici su nikada bolji…

U Imaginarijumu će se naći i prva komšinica Ane Korać, Milkica, Karađorđe Subotić, brat Dare Bubamare Vladimir Adžić, Gabrijela Pejčev, Katarina Živković, Filip Mijatov, Lidija Vukićević, Sandra Afrika, Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Marko Janjušević Janjuš, Rade Lazić i Nenad Čanak...

U “Zadrugu 3” ulazi jedan od najvećih zavodnika sa estrade Stefan Karić, za kojeg se pričalo da je bio sa Kijom Kockar. lako je bilo mnogo dokaza da su u vezi, Stefan to nikada javno nije potvrdio. Karić je postao poznat po vezi sa pokojnom misicom Dijanom Milojković, koju je tada podržavao u surovoj borbi sa kancerom.

Ulazak Senade Nurkić poznatije kao Maca Diskrecija, koja je nedavno bila hapšena zbog prostitucije, podići će veliku prašinu. Maca je već bila učesnik “Zadruge” u prvoj sezoni i došla je do finala.

Filip Đukić je definitivno jedan od učesnika. On je poznat po vezama sa Ružicom Veljković u ,,Parovima” i Marijom Anom Smiljanić na “Farmi” I u “Zadruzi”, ali i po seks aferi sa Kijom Kockar, čuvenijoj kao afera perem veš”.Filip je zanimljiv i interesantan momak i dobar za takvu vrstu programa.

Stanija, Vladimiri Kristijan oči u oči sa Imaginarijumom Vladimir Tomović, bivši diskvalifikovani učesnik ,,Zadruge”, ući će u treću sezonu rijalitija. Naime, Crnogorac je naveo da je spreman za ponovni ulazak. Pored njega na spisku za ulazak se nalaze Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović…

Čitaj još:   Rezultati lokalnih izbora u Turskoj: Uzbudljiva utrka u Istanbulu...

Za njih ne znam, ali ja sam spreman napisao je Tomović na svom Fejsbuk profilu, a ovaj trojac će svakako biti zanimljiv i interesantan na malim ekranima.

Internet senzacija Zoki Šumadinac takode je jedan od sigurnih učesnika ovog rijalitija. On je postao poznat po hit pesmi ,,Autotjun”, koja je izazvala različite reakcije, ali je jedna od slušanijih u poslednje vrijeme. Izjavio je da će tamo smuvati sve starlete i da će mnogo nervirati sve učesnike, te da mu je potrebno posebno obezbjeđenje.

Ćerka pokojnog pjevača Mikija Jevremovića Jelena Jevremović sudski se razvela od supruga Predraga Nedeljkovića. Nakon kraha braka ona je prije nekoliko dana potpisala ugovor i dogovorila ulazak u Imaginarijum od samog početka…

Pjevač Bojan Tomović biće jedna od glavnih zvjezda “Zadruge 3”. On se dugo nije pojavljivao u medijima, a u žižu javnosti je dospio ponovo kada je javno rekao da boluje od bipolarnog poremećaja. Poslednjih dana je često pominjan jer se zaljubio u Mariju Kulić, koja je takode jedan od učesnika naredne sezone rijalitija.

Miljana Kulić, kao jedan od najpoznatijih rijaliti igrača, ponovo će ući u “Zadrugu 3” sa sinom Željkom, koji će imati posebne uslove i sve što mu je neophodno za odrastanje. Miljana je takoreći domaćin u ovom rijalitiju.

Povratak u Bijelu kuću potvrdio je i Lepi Mića, koji je jedan od glavnih igrača i neko za koga su učesnici, po izlasku iz Imaginarijuma, često govorili da je za sve u pravu. On je neko ko umije da zavrti priču, tako da ćemo ga i ove sezone gledati.

Dragana Mitar neće ući na početku sezone, ali će se nešto kasnije pridružiti zadrugarima. Njen motiv ponovnog ulaska u rijaliti je da zaradi novac za sina Jovana jer sada sama brine o njemu pošto se nakon “Zadruge 2” razvela od Siniše Dragutinovića.

Još jedan predstavnik porodice Đogani: Medu prvima je objelodanjeno da je ugovor potpisao Gagi Đogani, otac ovogodišnje pobjednice rijalitija ,,Zadruga” Lune Đogani i frontmen grupe Fanki dži. Gagiju svakako nisu potrebni savjeti ćerke jer on ima iskustva sa rijaliti programima, s obzirom na to da je već nekoliko puta bio učesnik istih…

Pobjednica “Parova sada ulaziu “Zadrugu”sa suprugom. Bračni par Dalila i Dejan Dragojević potpisao je ugovor i snimio profil. Oni ulaze u ,, Zadrugu” bez obzira na to što je Dalila pobjednica “Parova” i što je još uvijek vezana ugovorom za TV Hepi.

Čitaj još:   RASIM LJAJIĆ ODGOVORIO ŠEŠELJU: Apsurdno je da pravosnažno osuđeni RATNI ZLOČINAC optužuje mene, koji u životu nemam ni prijavu za saobraćajni prekršaj!

Transrodna Nataša spremna za haos… U treću sezonu popularnog rijalitija ulazi i kontroverzna pjevačica Nataša Maza, koja je prije nekoliko godina promenila pol i od muškarca postala žena. Za nju je javnost čula kada su isplivale njene prepiske sa bivšim policajcem Lepomirom Bakićem, a kako je poznata po skandaloznim izjavama, od Nataše se očekuje haos…

izvor Rijaliti/Foto Kurir

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši