IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČUDNO, ALI Bolji su oženjeni muškaraci nego samaci…

Oženjenim muškarcima ponašanje popravlja prvo imidž jer manje vremena provode sa svojim prijateljima…

ISTANBUL: Regija, Recepti, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28. 08 .2019… 23: 52… ČUDNO, ALI Bolji su oženjeni muškaraci nego samaci…

Oženjeni muškarci su pristojniji i bolji jer im brak pomaže da poprave svoje ponašanje. Osim što su neminovno pod utjecajem svoje nježnije polovice, oni koji su u braku imaju puno više za izgubiti od onih koji nisu u stabilnim vezama

Naučni instituti u Michiganu u svom istraživanju navodi kako brak pomaže muškarcima da postanu bolje osobe.

Kod muškaraca koji su pokazivali neke crte asocijalnog ponašanja poput laganja, agresije i nedostatka sućuti, ono se značajno smanjilo nakon ulaska u brak.

U studiji predstavljenoj u prosincu u stručnom časopisu ‘Archives of General Psychiatry’, praćeno je 289 parova muških blizanaca, u dobi od 17 do 20 godina tijekom 12 godina. Više od polovice bili su identični blizanci.

Čitaj još:   BANJA LUKA, DAVOR S TRGA KRAJINE PORUČUJE: „Pa dobro gospodo, je li možete izaći, svi vi ubice..."

Stručnjaci smatraju da se oženjenim muškarcima ponašanje popravlja jer manje vremena provode sa svojim prijateljima, a neki od oblika lošeg ponašanja, poput delikvencije ili alkoholiziranja, češće se vezuju uz grupne aktivnosti. K tome, oženjeni imaju ‘više toga za izgubiti’ ako ih se uhvati u nekim ilegalnim aktivnostima od samaca.

U ranijim je istraživanjima dokazano kako su oženjeni muškarci zdraviji od samaca ili libero muškaraca…

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši