IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICIJA, PRIVODI ZORICU MARKOVIĆ: Pjevačici, SPREMNA paprena tužba, advokat otkrio detalje… (foto i video)

Sudija Snežana Ilić podigla je krivičnu prijavu protiv bivše cimerke…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 28. 08 .2019… 10: 52…  POLICIJA, PRIVODI ZORICU MARKOVIĆ: Pjevačici, SPREMNA paprena tužba, advokat otkrio detalje…

Sudija Snežana Ilić podigla je krivičnu prijavu protiv bivše cimerke, Zorice Marković, koja se nije pojavila u Trećem osnovnom sudu, pa je novo ročište zakazano za 8. oktobar. 

“Priložila sam CD. Ona je mene vrijeđala, moju ćerku, psovala mrtvu majku, pljunula me, udarala me”, rekla je Snežana između ostalog.

“Sud će pristupiti svim zakonskim mogućnostima za privođenje. Sve zakonske mogućnosti i privođenje i dovođenje. Ne bitno o kome se radi, ovo je krivični sud i ne bitno ko je prema njemu će se odnositi kao prema bilo kojem građaninu”, rekao je advokat. 

Šta je još rekao, i da li postoji mogućnost privođenja Zorice Marković, možete pogledati u narednom video-prilogu:

Čitaj još:   SNAŽNA PODRŠKA ŠMITU U UN- u: Traži se poduzimanje ROBUSNE AKCIJE U BiH- "Iako nije danas tu s nama, želimo izraziti..." (foto, video)

Postupajući sudija će učiniti sve ono što je zakonom predviđeno da obezbjedi prisustvo Zorice Marković na sledećem ročištu – rekao je advokat.

izvor agencije/Alo.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši