IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Snežana, osula DRVLJE I KAMENJE: Zorica, odgovorila zbog čega se nije pojavila na suđenju (foto i video)

Snežana o pomirenju s bivšom cimerkom iz “Zadruge 2” Zorice Marković uopšte ne razmišlja…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 29. 08 .2019… 11: 52…   Snežana, osula DRVLJE I KAMENJE: Zorica, odgovorila zbog čega se nije pojavila na suđenju (foto i video)

Da se svi oni sukobi koji se dese tokom trajanja rijalitija “Zadruga 2” ne završavaju onda kada prođe finalno veče dokazala je danas bivša učesnica druge sezone, sudija Snežana Ilić, koja je donjela odluku da njeni brojni konflikti sa pjevačicom Zoricom Marković dobiju sudski epilog.

Sudija u penziji došla je danas u pratnji svog advokata u Treći osnovni sud u Beogradu, gdje se obratila okupljenim novinarima i tom prilikom priznala da je protiv markovićke podnijela čak dvije tužbe.

Ovo je ročište po krivičnoj tužbi. Ja sam tužila Zoricu Marković zbog krivičnog djela uvrede i priložila CD. Ona je mene vređala profesionalno, moralno, vrijeđala je moju ćerku, psovala mi mrtvu majku, pljunula me je…

A podnijeta je i druga tužba, za nadoknadu štete zbog povrede uvrede i časti – e, to smo ćerka i ja zajedno, to ide u parnicu – objasnila je Snežana, koja je istakla da odbija bilo kakav pokušaj medijacije, odnosno mirenja zavađenih strana, poslije svih riječi koje joj je Zorica uputila.

Iako je i sa drugim zadrugarima ulazila u sukobe, protiv njih neće podnjeti prijavu, već samo protiv Zorice kojoj, kako kaže, neće oprostiti ono što joj je govorila tokom trajanja druge sezone “Zadruge 2”.

Čitaj još:   Poslije svega što je preživjela Nadežda, donijela KONAČNU ODLUKU... (foto)

S druge strane, pjevačica se ni danas nije pojavila na zakazanom ročištu i odgovorila o svemu:

Ne znam o kakvoj se tužbi i o kakvom suđenju radi, stvarno, videla sam u novinama. Ja se nisam pojavila zato što nikakav poziv nisam dobila – da jesam, naravno da bih se, kao svaki savjesni građanin, odazvala. Nemam čega da se plašim – ne izbjegavam ništa, već mi nikakav poziv nije uručen – objasnila je pjevačica, koja je izrazila sumnju da je sudija u penziji “potegla svoje veze” kako bi predmet s Voždovca izmjestila na Novi Beograd, iz njoj znanih razloga.

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši