IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRESS KONFERENCJA- FK Novi Pazar uz vjerne navijače do POBJEDE…

Pred utakmicu sa FK Budućnost iz Dobanovca u prostorijama FK Novi Pazar održana je press konferencija na kojoj su govorili šef stručnog štaba Slavko Matić i novo (staro) pojačanje igrač koji je ponikao u ovom klubu Enver Alivodić.

Na konferenciji prvi se obratio šef stručnog štaba Slavko Matić koji je rekao: ” FK Budućnost je mlada ekipa koja ima novog trenera i sigurno nove zahtjeve za ovo prvenstvo ali mi gledamo nas, igramo kod kuće i želimo da nastavimo uspješan niz rezultata na domaćem terenu.

Maksimalno smo fokusirani, mada imamo kadrovskih problema zbog žutih kartona ali i pojedinci nisu sasvim zdravi no sigurno je da ćemo naći rešenje. Na terenu će izaći najspremnijih jedanaest igrača na sutrašnjoj utakmici”.

Na pitanje novinara šta se očekuje od Envera Alivodića ove sezone rekao je. ”Sigurno da očekujem sigurnost koju je već unio kod igrača. İmamo još jednog lidera , Enver je veliki profesionalac i zaista je zadovoljstvo raditi i imati takvog igrača u timu.”

Čitaj još:   ZBOG FORMALE KLEVETE: Hadji tužio Vahida Halilhodžića... (foto, video)

Novo- staro pojačanje, Enver Alivodić je naglasio da očekuje maksimalnu podršku navijača na utakmica sa FK Budućnost iz Dobanovca jer su oni kao i uvijek 12 igrač na terenu u Novom Pazaru. ” Spremali smo se za ovaj meč tokom cijele nedelju.

Ekipa je u usponu i nadam se pozitivnom rezultatu. Ja lično nisam još maksimalno fizicki spreman ali za igru 30 i nešto više minuta jesam. Uz pomoć cijelog strčnog štaba i šefa, radimo na tome da u što kraćem vremenskom periodu dostignem fizičku spremnost i nivo igrača koji su iznijeli dosadašnje prvenstvo.”.

Prilog pripremio: Senad Senko Župljanin i http://ibalkan.net

http://ibalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši