IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FENOMENALANA PROMOCIJA U NOVOM PAZARU…

Novi Pazar: Kuc Boks promotivna kuća, organizator velikog bokserski spektakla koji će u subotu 31.8 biti održan u dvorani Pendik napravili su sjajan uvod u ovaj sportski hepening…

U edukativno Sportskom centru Benks u prekrasnom ambijentu koji je atmosferom i uslovima odgovarao velikim evropskim i svjetskim sličnim dogadjajima održano je zvanično mjerenje takmičara…

Nakon toga na Press konferenciji govorili su generalni promoter i organizator ovog spektakla Almin Kuc, zatim treneri i akteri dva glavna meča večeri Saida Bukvić i njena protivnici Jasmina Nadj iz Subotice te borci u glavnoj borbi večeri internacionalni IBF sampion Šerif Šeka Gurdijeljac i njegov izazivača naturalizovani Australijanac, IBF Pan Pacifički profesionalni šampion Bruno Tarimo.

– Nikad nisam bio spremniji za jedan meč zbog toga vjerujem da ću trijumfovao u Novom Pazaru i osvojiti pojas IBF internacionalni šampion-rekao izazivač Tarimo.

Spremniji nego ikad za meč u kojem brani pojas je i šampion Šerif Gurdijeljac.

– Spremao sam se kao nikada jer sam svjestan važnosti koju ovaj meč ima za mene i moju dalju profi karijeru. Obećavam da ću poslednji atom snage ostaviti na ringu kako bih pred mojom publikom pokazao sve što znam i odbranio pojas i drastično napredovao na svjetskoj rang listi-rekao je Šerif Gurdijeljac.

Ovaj bokserski karavan se iz Benksa preselio na veliku binu u centru Novog Pazara gdje su akteri dva najvaznija meča bokserskog spektakla odradili promo trening pred velikim brojem Novopazarac koji nisu krili svoje oduševljenje ovim potezom organizatora.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: BNV, Bošnjaci nisu obavezni da u školama slave Dan Svetog Save...

Ovo spektakularno veče koje je poslužilo kao pozivnica ljubiteljima boksa u Novom Pazaru i regionu da se sutra od 18,30h nadju u dvorani Pendik, uveličali su svojim nastupom Novopazarska glumica i pjevačica Suada Karišik i DJ Aga.

Spektakularni performans u centru grada najbolja je najava boks night spektakla u kojem će od osam mečeva u pet nastupiti novopazarski profesionalni bokseru DŽEMIL ĆOSOVIĆ, AJLA LUKAČ, ERSA GURDIJELJAC, SAIDA BUKVIĆ i u borbi večeri ŠERIF ŠEKA Gurdijeljac…

Prilog pripremili: Fehim Karišik i Senko Župljanin

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši