IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tramp, strahuje i apeluje na građane i na upozorenja vlasti o DORIJANU… (foto i video)

Donald Tramp apelovao je na sve građane koji bi mogli da se nađu na udaru uragana Dorijan da slušaju upozorenja i moguća naređenja za evakuaciju koja im budu upućivale lokalne vlaste…

Vest Palm Bič (FLORIDA): Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 02. 09 .2019… 08: 59…  Tramp, strahuje i apeluje i na građane na upozorenja vlasti o DORIJANU… (video)

Kako je preneo AP, Tramp je naglasio da je “javna bezbjednost uvijek na prvom mjestu”, kao i da on i njegovi saradnici pomno prate učestale izvještaje o “čudovišnoj oluji”.

Tramp je upozorio da se uragan približava sporo, ali i da je jedan od najvećih zabilježenih uragana.

Prema očekivanjima, kako je upozorio američki predsjednik, uragan će pogoditi veliki dio istočne obale SAD, a neke dijelove će, kako je istakao, pogoditi “vrlo, vrlo jako”.

Čitaj još:   DRITAN sagorio u žaru vlastite političke PROSTITUCIJE...

Američki centar za uragane je danas saopštio da Dorijan u svom centru dostiže brzinu od, kako navodi AP, “čudovišnih” 295 kilometara na čas, sa tendencijom jačanja.

Uragan se polako približava američkoj obali i za sada se nalazi na oko 295 kilometara istočno od Vest Palm Biča u državi Florida.

Dorijan je već pogodio jedan dio Bahama, i prema navodima Američkog centra za uragane, to je najjači uragan koji je pogodio tu zemlju u novijoj istoriji.

izvor agebcije AP

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

HELSINKI Samit Trampa i Putina, bizarna demonstracija mačizma…

Samit Donalda Trampa i Vladimira Putina bio je bizarna demonstracija Read more

Komentariši