IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Detalji, ilegalne trke smrti, sumnja se da su “letjeli” 150 km na sat… (foto)

Ljekari se bore za živote povređenih maloletnika…

KRALJEVO: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, utorak, 18. 00 .2019… 17: 59… Detalji, ilegalne trke smrti, sumnja se da su “letjeli” 150 km na sat…

U udesu dva automobila koja su se trkala u Dositejevoj ulici, u blizini benzinske pumpe povređeno je petero maloljetnika koji su bili u jednom vozilu i vozač drugog automobila niških registracija. Dvoje teže povređenih su u stabilnom stanju…

Kako je zamedije ispričao svjedok koji je htio da ostane anoniman, nesreća se desila bukvalno pet metara ispred njega.

– U jednom od automobila koji su se trkali bio jedan mladić, a u drugom četiri tinejdžerke i jedan mladić. Vozili su brzinom oko 150 km/h. Mladić koji je bio sam u automobilu udario je otpozadi drugi automobil, prepun mladih. Od siline udarca, automobil je odletio i pokosio četiri bandere.Vozilo se prevrnulo četiri, pet puta, a dvije djevojčice su izletjele kroz šoferšajbnu – kaže šokirani svedok.

Prema rječima očevidaca, djeca su od siline udara odbačena deset metara.Jedna od devojčica je u nesvesti završila u žbunju..

Čitaj još:   PORODICA DŽENANA MEMIĆA, POZIVA SVE VAS: "Prisustvujte ročištu, mnogo je bitno, detalji koji će šokirati javnost..."

Lokalni mediji prenijeli su ranije navode očevidaca da je na jednom od automobila, “pežou” skala koja pokazuje brzinu stajala na 140 km/h, dok je na “opel astri” ostala na 150 km/h. Navodi se da je do nesreće najverovatnije došlo usled prebrze vožnje.

Devojčica koja je preminula zadobila je prelom kičme, je saznaje medija u formi nezvanično. Druga teško povređena djevojčica E. C. povredila je lobanju. Ostali su u stabilnom stanju, među njima je i djevojčica A. Č.

Djevojčica koja je stradala, K. M.,  bila je učenica drugog razreda Ekonomske škole u Kraljevu…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši