IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVJERICA ŠIROM Turske: Poklonili pobjedu sretnijim Amerima… (foto)

Provukli su se Amerikanci kroz iglene uši, dobili su Tursku tek u produžetku (93: 92), tačnije, poklonili su im čistu pobjedu…

ŠANGAY : Svijet, Sport, Košatka, vijesti, utorak, 03. 00 .2019… 17: 59…  NEVJERICA ŠIROM Turske: Poklonili pobjedu sretnijim Amerima…

Šteta… Imala je Turska Amerikance… Imali su pobjedu u rukama, ali su je serijom grešaka izgubili u poslednjim sekundama i regularnog dijela ali i produžetka.

Da može da se igra sa Jenkijima na ovom Mundobasketu pokazali su izabranici Ufuka Saridže koji su tokom cijele utakmice bili egal sa glavnim favoritom za osvajanje zlatne medalje u Kini. Međutim, poslije velike drame u finišu i produžetka blijedi Jenkiji su ipak uspjeli nekako da prelome meč u svoju korist i dokopaju se druge pobjede u grupi od 93: 92. Teško, ali piše se pobjeda… 

Tuga i žaliće Turska za ovom utakmicom, a posebno teško će biti Dogušu Balbaju i Džediju Osmanu koji su u poslednjih osam sekundi produžetka promašili po dva slobodna bacanja i tako oživeli faktički već mrtve Amere. Kakav god da je tim sa druge strane, takvi se pokloni ne ispuštaju što je poenima sa linije slobodnih bacanja za pobedu potvrdio Kris Midlton.

Čitaj još:   MILE DODIK, NASLUĆUJE SVOJ KRAJ: Tvrdi, da je jedini spasitelj RS-a, da ne priznaje Inzka, SPOMINJE VOJSKU… (foto)

U samom finišu produžetka Turci su pri vodstvu 92:91 promašili četiri slobodna bacanje za redom. Khris Middleton je pogodio dva od dva za vodstvo SAD-a 93:92, a u preostale dvije sekunde Ersan Ilyasova promašio je tricu za pobjedu.

Middleton je s 15 poena bio prvi strijelac kod Amerikanaca, dok je Kemba Walker u pobjedu ugradio 14 poena, 7 asistencija i 6 skokova. U turskoj reprezentaciji najučinkovitiji su bili Ilyasova s 23 poena i 14 skokova i Melih Mahmutoglu s 18 poena.

OSTAJE ŽALOST ALI I ONO MOŽDA I nezasluženo poslije svega viđenog, ali svaka greška se plaća…

http://iBalkan.net

Erdogan: Dan pred izbore pojasnio novi predsjednički sistem vlasti…

S obzirom da se približavaju izbori u Turskoj, predsjednik Redžep Read more

ANKARA: DANAS Počeli predsjednički i 27. parlamentarni izbori u Turskoj…

RANO DANAS U Turskoj se održavaju prijevremeni predsjednički i parlamentarni Read more

Komentariši