IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dušicu Jevđenović Zarubica, državnu starletu TRIJEZNILI 13 SATI U POLICIJI… (foto)

Pravila haos po gradu, a porodica je čekala kod kuće! Poslije trežnjenja otišla pravo u luksuzni hotel, pa objavila snimak na Instagramu!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, O4. 09 .2019… 11: 52… Dušicu Jevđenović Zarubica, državnu starletu TRIJEZNILI 13 SATI U POLICIJI…

Dušica Jevđenović Zarubica (27), poznata kao državna starleta, koja je 29. avgusta svojim “mercedesom” na Bulevaru Zorana Đinđića kod broja 112 izgubila kontrolu i udarila tri parkirana automobila, poslije udesa nije se vratila kući, već je nastavila da banči u luksuznom beogradskom hotelu “Hilton”. 

Dušica je iznajmila luksuzni apartman i nastavila da se provodi, dok su je dvoje djece i suprug uzaludno čekali kod kuće. 

Kada se posle 13 sati boravka u policijskoj stanici Savski venac jedva otreznila, dala je izjavu i zapucala pravo u hotel. Za to vrijeme, njen suprug čuva njihovu ćerku i njenog sina iz prvog braka. Ona ih je zvala i obećala da će doći kući, ali to nije učinila – kaže sagovornik.

Čitaj još:   PADAJU REKORDI: Stiglo ljeto, temperature do 32 stepena C, vrijeme koje nas očekuje u narednih nekoliko dana je... (foto)

Starleta je u hotelu snimila video i objavila ga je na svom Instagram nalogu, opisujući ambijent u kojem boravi.

– Prelijepa je soba, krevet… Ne volim da pričam, ali čisto da ne ćutim. Šesti sprat je, vidi se grad Beograd. Nije loš pogled, tako da ću se, sve u svemu, lijepo odmoriti – pohvalila se Dušica.

Državna starleta, koja ima djete sa političarom, navikla je da živi na visokoj nozi.

Voli da se lijepo obuče, ali i da dosta popije. Nikako ne uspjeva da se odvikne od tog poroka, a kada se obeznani, spava i po dva dana. Zbog toga je izazvala karambol i oštetila svoj „mercedes“ od 11.000 eura. Osim toga, moraće da plati štetu za tri automobila – „reno lagunu“, „tojotu jaris“ i „tiguan“ – kaže izvor.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši