IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI DETALJI O HORORU U NOVOM PAZARU: Djevojčici i dječaku STRIC PERICA dao ekstazi…

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU Novi Pazar, odeljenja kriminalističke policije, lišili su danas slobode lice Pericu D. zbog sumnje da je mališanima od 3 i 6 godina dao opojnu drogu, saznaje indeksonline.rs

Kako nezvanično saznajemo, stric je djevojčici i dječaku, djeci svog brata, dao po jednu tableticu ekstazija posljje čega su se djeca osjećala loše.

Kako se sumnja, Perica je sinoć, u kasnim večernjim časovima mališanima dao opojnu drogu ekstazi, nakon čega su se osjećali mnogo loše. Primjetivši reakciju, majka mališana ih je odvezla u Zdravstveni centar Novi Pazar. Ljekari su im se, prema našim saznanjima, dugo borili za život.

– Djeca su primljena u ošamućenom stanju, nakon čega je primjenjena terapija detoksikacije i ispiranje želuca. Mališani su zadržani na posmatranju tokom noći i danas se osjećaju dobro – rekli su u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Čitaj još:   Hapšenje Migranata U Centru Novog Pazara

Perici je odredjeno zadržavanje do 48 sati, a tereti se da je počinio dva krivična djela – neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga a uz krivičnu prijavu bice priveden višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Prema nezvaničnim informacijama, on je nekoliko puta hapšen zbog posjedovanja narkotika, ali i i krađa.

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši